Γιατί το ηλεκτρικό ποδήλατο της Lotus κάνει 23.000 ευρώ;

Η Lotus, η εταιρεία που φημίζεται για τα σπορ αυτοκίνητά της, παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο ηλεκτρικό ποδήλατο με την ονομασία Type 136, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των ποδηλάτων υψηλών επιδόσεων.

  • -
  • -

Το Type 136 διαθέτει ένα ελαφρύ και στιβαρό πλαίσιο από ανθρακονήματα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ποδήλατο πίστας Hope HB.T της βρετανικής εθνικής ομάδας ποδηλασίας.

Το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με έναν από τους ελαφρύτερους ηλεκτρικούς κινητήρες στον κόσμο. Το βάρος του ηλεκτρικού συστήματος είναι μόλις 1,2 κιλά, ενώ το βάρος του ηλεκτρικού κινητήρα μόνο, κινείται στα 300 γραμμάρια. Η μπαταρία του ποδηλάτου έχει χωρητικότητα 193 Wh και βρίσκεται ενσωματωμένη στο πλαίσιο, έχοντας το ίδιο μέγεθος και σχήμα με ένα μπουκαλάκι νερό.

Lotus-Type-136-eBike-e-bike-ilektriko-podilato

Το Type 136 είναι επίσης εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, όπως ταχύτητες Shimano Dura-Ace Di2 και τροχούς κατασκευασμένους από την Enve Composites. Το ποδήλατο διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη πλαισίου και σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο και χρυσό, καθώς και λευκό και μαύρο.

Δείτε ακόμα: Κάνε το ποδήλατό σου ηλεκτρικό σε δευτερόλεπτα [video]

Το Type 136 είναι ένα ακριβό ποδήλατο, με τιμή πώλησης 25.000 δολάρια (περίπου 23.400 ευρώ). Ωστόσο, για όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο υψηλών επιδόσεων με κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα, το Type 136 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

lotus-electric-bike-type-136-ebike-e-bike-ilektriko-podilato

Τι κάνει το Type 136 τόσο ξεχωριστό;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που κάνουν το Type 136 να ξεχωρίζει από άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα. Πρώτον, το Type 136 είναι πολύ ελαφρύ. Με βάρος μόλις 9,8 κιλά, είναι ένα από τα ελαφρύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα στην αγορά.

lotus-type-136-e-bike-ebike-ilektriko-podilato-mpataria-mpoukali

Δεύτερον, το Type 136 είναι εξοπλισμένο με τον ελαφρύτερο ηλεκτρικό κινητήρα στον κόσμο, ο οποίος ταυτόχρονα είναι πολύ αποδοτικός, παρέχοντας στους αναβάτες αρκετή ισχύ για να ανεβαίνουν σε λόφους και να επιταχύνουν γρήγορα.

Τρίτον, το Type 136 είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα.

Για ποιους είναι κατάλληλο το Type 136;

Το Type 136 είναι κατάλληλο για αναβάτες που αναζητούν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο υψηλών επιδόσεων με κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα. Το ποδήλατο είναι ιδανικό για αναβάτες που θέλουν να κάνουν γρήγορη οδήγηση σε μεγάλη ποικιλία εδαφών, συμπεριλαμβανομένων δρόμων, χωματόδρομων και μονοπατιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...