Ο οδηγός της χρονιάς – Έκανε 38 παρανομίες σε λίγα λεπτά [video]

Κατηγορείται για μια σειρά από παρανομίες. Το χειρότερο είναι ότι τις κατέγραφε ο ίδιος με σταθερή κάμερα.

  • -
  • -

Αν θεωρείτε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν οδηγοί που παραβιάζουν συχνά τον ΚΟΚ και θέτουν σε κίνδυνο τους υπολοίπους χρήστες του δρόμου, καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω video. Αφορά έναν οδηγό στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, ο οποίος εκνευρίστηκε από τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία εξαιτίας μιας παρέλασης και αποφάσισε να…μπει φυλακή!

Το λέμε αυτό διότι, έκανε τη μία παρανομία μετά την άλλη: μιλούσε στο τηλέφωνο, προσπέρασε από δεξιά, παρέσυρε κώνους, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα, πέρασε από αναχώματα και οδοφράγματα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έθεσε σε άμεσο κίνδυνο πεζούς. Επίσης, επιχείρησε να ξεφύγει από την αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Είναι παράνομες οι κάμερες για παρμπρίζ αυτοκινήτου στην Ελλάδα;

Το χειρότερο για τον ίδιο, είναι πως όλα αυτά τα κατέγραφε με σταθερή κάμερα και τα πλάνα βρίσκονται στα χέρια των Αρχών. Προφανώς, η αστυνομία δεν άργησε να τον συλλάβει και να τον μεταφέρει στο κρατητήριο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ανέρχονται στις 38, μεταξύ αυτών και ορισμένες κακουργηματικού χαρακτήρα. Επίσης, φέρεται να οδηγούσε χωρίς ασφάλεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...