Τραγικό δυστύχημα με Ferrari – 2 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους [video]

Δύο άνθρωποι, ο οδηγός και ο συνοδηγός της Ferrari, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ενεπλάκησαν σε σύγκρουση με Lamborghini και τροχόσπιτο.

  • -
  • -

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή των ιδιοκτητών supercars στη Σαρδηνία. Οι οδηγοί των Ferrari και Lamborghini επιχειρούσαν λανθασμένα, ταυτόχρονα προσπέραση σε έναν στενό επαρχιακό δρόμο, όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Ο οδηγός τη μπλε Lamborghini δεν πρόσεξε την κόκκινη Ferrari που είχε βγει για προσπέραση από πίσω, με αποτέλεσμα τα supercar να συγκρουστούν μεταξύ τους και να παρασύρουν το τροχόσπιτο που προσπερνούσαν.

Το μεγάλο όχημα ανετράπη, η Lamborghini κατέληξε εκτός δρόμου στη δεξιά πλευρά του επαρχιακού οδικού δικτύου και η Ferrari στην αριστερή όπου επίσης ανετράπη. Το ιταλικό υπεραυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τους δύο επιβάτες.

Όπως αναφέρει η βρετανική «The Sun», η Melissa Krautli, 63 ετών, και ο Markus Krautli, 67 ετών, που βρίσκονταν στην Ferrari δεν μπόρεσαν να απομακρυνθούν εγκαίρως και έχασαν τη ζωή τους.

Αντίθετα, οι επιβάτες της Lamborghini που κατέληξε στο χαντάκι δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό. Όσο για τους επιβάτες του τροχόσπιτου, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για την κατάσταση της υγείας τους.

Δείτε το σοκαριστικό video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...