Top 10 Μοντέλα 25 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 25 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, οπότε το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στη λίστα με τα 10 μοντέλα που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε. Με μία εξαίρεση.

  • -
  • -

Το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας που πέρασε όσον αφορά τα 10 μοντέλα που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον περισσότερο ήταν η σταθερότητα, καθώς η λίστα έχει ελάχιστες αλλαγές, στη μέση του πίνακα.

Έτσι, το Kia Picanto συνεχίζει το σερί κατάληψης της πρώτης θέσης που «τρέχει» εδώ και εβδομάδες, με το Suzuki Ignis δεύτερο και το Toyota Aygo X τρίτο, ενώ το Suzuki Swift ακολουθεί στην τέταρτη θέση.

Αμέσως μετά βρίσκουμε και τη μοναδική αλλαγή. Το FIAT Panda ανέβηκε στην πέμπτη θέση, αφήνοντας το Skoda Fabia στην έκτη. Μία εβδομάδα νωρίτερα, τα δύο μοντέλα ήταν ακριβώς ανάποδα.

Από εκεί και μετά η σταθερότητα επανέρχεται στη λίστα, οπότε ακολουθεί το SEAT Ibiza που είναι έβδομο, το FIAT 500 που είναι όγδοο, το Volkswagen Up! φιγουράρει στην ένατη θέση και τη λίστα κλείνει το Toyota Yaris Cross.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...