Jaguar Land Rover: Το service στην πιο premium διάσταση

Με την υπηρεσία Pickup & Redelivery, η JLR προσφέρει δυνατότητα παραλαβής του αυτοκινήτου από τον χώρο του πελάτη και επιστροφή του, όταν ολοκληρωθεί το service ή η επισκευή!

  • -
  • -

Αγοράζοντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο, δεν αποκτάς μόνο ένα όχημα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας, αλλά και υπηρεσίες after sales που ανταποκρίνονται στο κύρος της μάρκας. Η Jaguar Land Rover σφραγίζει τη σχέση της με τον πελάτη προσφέροντας δωρεάν Pickup & Redelivery, δηλαδή παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στον χώρο του ιδιοκτήτη, προκειμένου να εκτελεστεί η προγραμματισμένη συντήρηση (service) ή η επισκευή μιας ζημιάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται σε όλους τους πελάτες Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση (για έως και 50 χιλιόμετρα από το επίσημο εξουσιοδοτημένο συνεργείο).

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε μοντέλου της JLR δεν χρειάζεται να δαπανήσει τον προσωπικό του χρόνο προκειμένου να επισκεφθεί το συνεργείο, ούτε να περιμένει μέχρι οι ειδικοί τεχνικοί της μάρκας να ολοκληρώσουν τη συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου, βιώνοντας τις premium after sales υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία. Πλέον, το service γίνεται… στην πόρτα του πελάτη με τον πιο ξέγνοιαστο και γρήγορο τρόπο, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται ότι οι εργασίες που θα γίνουν στο όχημα θα έχουν την τεχνογνωσία των καταρτισμένων τεχνικών του επίσημου δικτύου. Φυσικά, με την παράδοση του αυτοκινήτου στον πελάτη, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για το είδος των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και τη γενικότερη κατάσταση των μηχανικών μερών.

SAVE & CARE PREMIUM και... ξεγνοιάζεις

Ακόμη μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση της Jaguar Land Rover για τους πελάτες της εντοπίζεται στα Service Plans με το όνομα JLR SAVE & CARE PREMIUM. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τα προγράμματα συντήρησης με την παραλαβή του νέου τους οχήματος ή και αργότερα, επιλέγοντας τη χρονική και χιλιομετρική διάρκεια, «ξεχνώντας» εντελώς το κομμάτι του service. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια προσφορά προπληρωμής των προγραμματισμένων συντηρήσεων (service) με τις τιμές που ισχύουν την περίοδο που γίνεται η αγορά. Σε συνδυασμό με το Pickup & Redelivery, ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου Jaguar, Range Rover, Defender ή Discovery... αποχαιρετά το συνεργείο, με την προβλεπόμενη συντήρηση να γίνεται «στον αυτόματο». 

Το κόστος του SAVE & CARE PREMIUM μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του αυτοκινήτου ή να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα, αν πρόκειται για leasing. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης του ποσού ή πληρωμή με δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας. Φυσικά όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών της μάρκας και με λιπαντικά Castrol EDGE Professional, ενώ το Service Plan συνοδεύει το αυτοκίνητο ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης, αποτελώντας ισχυρό χαρτί στη μεταπώληση, με τον νέο ιδιοκτήτη να απολαμβάνει επίσης τη μοναδική care-free εμπειρία που προσφέρει η JLR. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 24 έως 60 μήνες και καλύπτουν έως 100.000 χιλιόμετρα.

Standard εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών

Εκτός από την πολύτιμη υπηρεσία Pickup & Redelivery και το πρόγραμμα JLR SERVICE & CARE PREMIUM, πλέον το σύνολο των αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία στα προϊόντα της. Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2023, ισχύουν τα πέντε χρόνια εγγύησης για κάθε Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery, δίνοντας στον πελάτη ένα μοναδικό αίσθημα ξεγνοιασιάς και σιγουριάς. Φυσικά, η εργοστασιακή εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη σε περίπτωση πώλησης, ενισχύοντας τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Αποκτήστε κι εσείς ένα αυτοκίνητο Jaguar, Range Rover, Defender ή Discovery και απολαύστε premium εμπειρία, κάθε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...