Carlos Sainz Jr: Του έκλεψαν το ρολόι, τους κυνήγησε με Ferrari μέσα στο Μιλάνο!

Οι τρεις ληστές αφού άρπαξαν το ρολόι αξίας 345.000 δολαρίων του οδηγού της Ferrari, προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο. Φαντάζεστε ποια ήταν η κατάληξη, σωστά;

  • -
  • -

Φαίνεται πως το’ χει η μοίρα των οδηγών της Ferrari να πέφτουν θύματα ληστείας! Πέρσι, ο άτυχος, ήταν ο Charles Leclerc. Ελαφροχέρηδες που παρίσταναν τους φανατικούς οπαδούς του Μονεγάσκου πιλότου τον περικύκλωσαν στη βόλτα του λίγο πριν το Grand Prix της Imola και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις του αφαίρεσαν το ρολόι, αξίας 400.000 δολαρίων.

Φέτος, το θύμα ήταν ο teammate του στη Ferrari, Carlos Sainz, ο οποίος λίγες ώρες μετά το τερματισμό του στο Ιταλικό Grand Prix, διαπίστωσε ότι το ρολόι του, Richard Mille Alexander Zverev, αξίας 345.000 δολαρίων, είχε κάνει φτερά. Η ωρολογοποιία Richard Mille είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της Ferrari και τα ρολόγια της απευθύνονται σε αγοραστές… με πολύ χοντρό πορτοφόλι.

Καταδίωξη στους ιταλικούς δρόμους

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, τρεις άνδρες περίμεναν τον Sainz έξω από το ξενοδοχείο του στο Μιλάνο, για να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και να τον συγχαρούν για την επιτυχία του. Οι άνδρες περικύκλωσαν τον Ισπανό πιλότο μόλις αντελήφθησαν την παρουσία του και απέσπασαν με συνοπτικές διαδικασίες το ρολόι του. Ο Sainz κατάλαβε γρήγορα τι έχει συμβεί και μαζί με τον προσωπικό του γυμναστή ξεκίνησαν να κυνηγούν τους ληστές.

Οι εν λόγω «κύριοι» διάλεξαν τον χειρότερο όμως δυνατό τρόπο για να διαφύγουν. Με αυτοκίνητο! Ο Carlos Sainz, με το γυμναστή του, οδηγώντας μια «812 Competizione» ξεκίνησαν την καταδίωξη η οποία όπως αντιλαμβάνεστε δεν κράτησε πολύ… Οι ληστές κατάλαβαν ότι δεν έχουν καμία τύχη να διαφύγουν από τον Sainz με αυτοκίνητο, σταμάτησαν και άρχισαν να τρέχουν. Λάθος δεύτερο, καθώς τόσο ο Ισπανός πιλότος όσο και ο γυμναστής του είναι… αθλητές.

Δείτε ακόμα: Πόσα εκατομμύρια χρειάζονται για να τρέξεις στη Formula 1;

Ο Sainz ακινητοποίησε τον πρώτο ληστή, ο γυμναστής του το δεύτερο και ο τρίτος, παραδόθηκε ουσιαστικά μόνος του στο κοινό… Ποιο είναι λοιπόν το «μάθημα» σε όλη αυτήν την ιστορία; Ότι αν είσαι κλέφτης, δεν ληστεύεις ποτέ στην Ιταλία ένα οδηγό της Ferrari και κυρίως δεν προσπαθείς να διαφύγεις από έναν πιλότο της F1, με αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...