Volvo XC60: Η νέα έκδοση Black Edition στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;

Συνδυασμένο με δύο επίπεδα εξοπλισμού, το νέο πακέτο για το υβριδικό SUV της Volvo είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία.

  • -
  • -

Όλα στο μαύρο! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα για το λανσάρισμα της νέας Black Edition, που η Volvo μόλις έφερε στην Ελλάδα. Αφορά την κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση T8 AWD του XC60 και προσφέρεται με δύο επίπεδα εξοπλισμού, Plus και Ultimate με το ενδεικτικό κόστος του πακέτου Black να φτάνει τα 2.360 €.

Τι περιλαμβάνει η Black Edition;

Το νέο πακέτο είναι εύκολα διακριταίο χάρη στην κατάμαυρη συνολική εικόνα που προσφέρει στο SUV της σουηδικής μάρκας. Αυτή συμπεριλαμβάνει τόσο τις ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών Black Design, αλλά και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες οι οποίες συνδυάζονται με την μεταλλική απόχρωση του αμαξώματος Onyx Black.

2

Το εσωτερικό ακολουθεί την ίδια λογική με τις σκούρες αποχρώσεις, ενώ διατίθεται τόσο με μαύρο ύφασμα αλλά και με μαύρο δέρμα. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα διακοσμητικά ένθετα από αλουμίνιο.

Δείτε ακόμη: Volvo EX30: Premium ηλεκτρικό SUV, κάτω από 30.000 ευρώ

Τι προσφέρει το κάθε επίπεδο εξοπλισμού;

Οι τιμές για τα δύο διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού που έρχονται με την Black Edition του XC60 T8 AWD έχουν οριστεί στις 75.535 € για το πακέτο Plus και τις 80.321 για το πακέτο Ultimate. Από πλευράς εξοπλισμού στο Plus βρίσκουμε στοιχεία όπως εσωτερικό φωτισμός, υπηρεσίες Google για 4 έτη(Assistant, Maps και Store), πανοραμική οροφή και άλλα.

3

Στο κορυφαίο Ultimate τώρα ο εξοπλισμός πληθαίνει και περιέχει στοιχεία όπως ηχοσύστημα Harman Kardon, Pilot Assist, Driver Awareness και άλλα.

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο τώρα, όπως προαναφέραμε, και σε όλες τις περιπτώσεις της Black Edition χρησιμοποιείται η έκδοση T8 AWD plug-in hybrid. Αυτό σημαίνει πως έχουμε το αναβαθμισμένο υβριδικό σύστημα της Volvo το οποίο αποδίδει 455 ίππους, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία αγγίζει τα 76 km σε μεικτό κύκλο. Τέλος, άλλη μία σημαντική αναβάθμιση για τα νέα XC60 PHEV είναι ο ισχυρότερος ενσωματωμένος φορτιστής των 6,4 kW,  ο οποίος μειώνει τον χρόνο φόρτισης από 5 ώρες που ήταν πριν σε μόλις 3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...