Δες που άνοιξαν οι νέες εγκαταστάσεις της ECO//SUN

Η εταιρεία που διαθέτει τα ηλεκτρικά Ecocar απέκτησε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

  • -
  • -

Η ECO//SUN που προσφέρει το αμιγώς ηλεκτρικό Ecocar, ανοίγει μία νέα σελίδα εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη. Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μεταφέρεται σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή για συνεχή ανάπτυξη. Πλέον βρίσκονται στην περιοχή του Αεροδρομίου «Μακεδονία», στη νέα διεύθυνση: 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, Θεσσαλονίκη.

Στις νέες εγκαταστάσεις θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες της ECO//SUN: Τεχνικό & Εμπορικό τμήμα, Λογιστήριο και Logistics. Επίσης θα στεγάζονται σύγχρονο Συνεργείο επισκευής ηλεκτρικών οχημάτων ecocar, Τμήμα Ανταλλακτικών, Σταθμοί Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και Έκθεση - Showroom καινούργιων & μεταχειρισμένων οχημάτων ecocar, μεταξύ των οποίων το νεο ecocar pocco, ενώ αναμένονται αρκετές ακόμη αφίξεις νέων μοντέλων προσεχώς!

Δείτε ακόμη: Το Ecocar περιπολικό της αστυνομίας! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2022, τα ηλεκτρικά οχήματα ecocar με  εκατοντάδες τιμολογήσεις συνολικά, κατέχουν ηγετικο μερίδιο στην κατηγορία των ηλεκτρικών microcars L7e στην Ελλάδα, με ποσοστό που αγγίζει το 60% και μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο που κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό! Γεγονός που συνεχίστηκε και το πρώτο 6μηνο του 2023, όπως και η εξαγωγική δραστηριότητα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, με κύριους προορισμούς την Γερμανία και την Ιταλία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...