Έρχεται η 6κύλινδρη Alfa Romeo! Πότε θα γίνει η αποκάλυψη;

Ως συνεχιστής της 8C Competizionne, το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Alfa Romeo θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο

  • -
  • -

Την επόμενη εβδομάδα στο Μιλάνο, η Alfa Romeo θα αποκαλύψει ένα σπορ κουπέ υψηλών επιδόσεων, το οποίο ακολουθώντας τα χνάρια της 8C Competizione θα αποτελέσει μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν πως θα ονομαζόταν 6C. Όμως, όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσει τον αριθμό «33», δημιουργώντας συσχετισμούς με τη θρυλική 33 Stradale του 1967. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κατασκευαστούν ακριβώς 33 κομμάτια, με το κόστος του κάθε ενός να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε ακόμη: Η Alfa Romeo στην κορυφή των premium μοντέλων! 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, δήλωσε σχετικά: «Αυτό το εγχείρημα είναι για εμάς ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί δημιούργημα και έμπνευση μίας τολμηρής ομάδας ανθρώπων, που έχει στόχο να κατασκευάσει κάτι μοναδικό.» Από το Φεβρουάριο, όταν και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το λανσάρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου, η Alfa Romeo δέχεται παραγγελίες και προκαταβολές. Το πιο πιθανό είναι πως μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουν πουληθεί όλα τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται ξεχωρίζει για το DNA της θρυλικής μάρκας. Έτσι, πιθανότατα κάτω από το αμάξωμα θα κρύβεται ο εξακύλινδρος των 2,9 λίτρων με τα δύο τούρμπο της Guilia QV, με την ισχύ να ξεπερνάει τους 520 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...