«Στον αέρα» το site της MG στην Ελλάδα - Δείτε τα μοντέλα της

Η MG επιστρέφει στην ελληνική αγορά ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας, με υβριδικά, Plug-In Hybrid και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η ιστοσελίδα της βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο!

  • -
  • -

Το «σπίτι» της MG άνοιξε και στην Ελλάδα, με την ιστορική μάρκα από την Αγγλία να έρχεται και πάλι στη χώρα μας. Το site της φίρμας βρίσκεται ήδη στον αέρα και μέσα από τη σελίδα της, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τα διαθέσιμα μοντέλα, τις τεχνολογίες, τα συστήματα κίνησης αλλά και άλλες, σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το δίκτυο αντιπροσώπων της MG στην Ελλάδα ή την στάνταρ εγγύηση 7 ετών που προσφέρει.

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε 7 διαφορετικά αυτοκίνητα στη σελίδα της, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, ενώ χρησιμοποιούν κινητήρες βενζίνης, υβριδικούς ή ηλεκτρικούς.

Η γκάμα της MG στην Ελλάδα

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό, η MG προσφέρει μια ποικίλη γκάμα, που περιλαμβάνει ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα όπως το MG ZS EV, το MG5 Electric και το επερχόμενο MG Cyberster, ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό roadster.

Δείτε ακόμη: MG - «Κέντα» στην Ευρώπη με SUV και ηλεκτρικά

Καθώς η MG εισέρχεται και πάλι στην ελληνική αγορά, στοχεύει σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών, απευθυνόμενη σε όσους αναζητούν πολυτέλεια, καινοτομία και προσιτή τιμή. Η επιστροφή της MG παρουσιάζει ευκαιρίες για τους Έλληνες καταναλωτές να γνωρίσουν τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την τεχνολογία και την οδηγική εμπειρία της μάρκας.

H επιστροφή της MG στην Ελλάδα θα γίνει μέσω του ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος εκπροσωπεί ήδη στη χώρα μας τις μάρκες Opel, Peugeot, Citroen, DS και Mazda, θα προσφέρει στους Έλληνες λάτρεις των αυτοκινήτων την ευκαιρία να γνωρίσουν μία ολοκαίνουρια γκάμα μοντέλων, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές τους στην αναζήτηση για ένα νέο αυτοκίνητο.

Όσοι θέλουν μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη νέα ιστοσελίδα της MG και να μάθουν όλα όσα χρειάζονται!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...