Ποιο μποτιλιάρισμα; Πάρε scooter με leasing και… καθάρισες!

Για τις αστικές μετακινήσεις, δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ένα μέσο μετακίνησης πιο ταιριαστό από το scooter. Η απόκτηση με leasing, εγγυάται την απόλυτη ευελιξία!

  • -
  • -

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας, έχει καταλήξει μεγάλος προβληματισμός για χιλιάδες οδηγούς. Οι καθυστερήσεις και ο… εκνευρισμός, κοντεύουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Η απόλυτη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η χρήση μιας μικρής μοτοσυκλέτας. Τα scooter αποτελούν ιδανικό σύμμαχο για την αντιμετώπιση της κίνησης, αφού προσπερνούν γρήγορα τα ακινητοποιημένα οχήματα, παρκάρουν παντού και πάνω από όλα, είναι αυτόματα, με τον αναβάτη να χειρίζεται μόνο το φρένο και το γκάζι.

Οδηγείς scooter με δίπλωμα αυτοκινήτου!

Πλέον, οι κάτοχοι ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου, μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά θεωρητικών μαθημάτων και πολύ γρήγορα, να αποκτήσουν την ικανότητα οδήγησης δίτροχου με κινητήρα έως 125 cc, δίχως να χρειάζεται να περάσουν από εξετάσεις. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον για μικρές μοτοσυκλέτες χαμηλού κυβισμού, αφού οι υποψήφιοι αναβάτες δεν χρειάζεται να περάσουν από χρονοβόρες διαδικασίες και επιτροπές. Έτσι, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να χρησιμοποιεί κάποιος ένα όχημα με μηδαμινές απαιτήσεις καυσίμου, κορυφαία ευελιξία και άνετο παρκάρισμα, παντού.

Scooter με leasing, γίνεται;

Η FlexCar είναι η μοναδική εταιρεία που κάνει ευέλικτη μίσθωση σε scooters. Ο υποψήφιος πελάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαλέξει το ιδανικό scooter για τον ίδιο, από μια μεγάλη γκάμα που ξεκινάει με προτάσεις 125 κυβικών και φτάνει ακόμη και σε μεγαλύτερα μοντέλα, 750 κυβικών. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικού scooter, για εκείνους που θέλουν να διακόψουν κάθε σχέση με το γειτονικό βενζινάδικο! Στη συνέχεια, ακολουθεί μια σύντομη διαδικασία έγκρισης της μίσθωσης, ακόμη και χωρίς προκαταβολή. Μάλιστα, είναι διαθέσιμες και προτάσεις ακόμη και με λιγότερα από 100 €/μήνα!

Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της FlexCar είναι ότι δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο τον πελάτη. Ο αρχάριος οδηγός μοτοσυκλέτας μπορεί να μισθώσει ένα scooter και να δει αν του ταιριάζει στην καθημερινότητά του. Αν αποφασίσει ότι δεν θέλει να το κρατήσει, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει όποτε θελήσει, χωρίς καμία χρηματική «ποινή». Από την άλλη, αν δει ότι τον βολεύει και επιθυμεί να το χρησιμοποιεί, συνεχίζει κανονικά ή διαλέγει ένα άλλο, μεγαλύτερο και ισχυρότερο, από τον στόλο της FlexCar. Τέλος, έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει το μηχανάκι του, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!

Βρείτε το δικό σας scooter στον στόλο της FlexCar και αλλάξτε για πάντα την καθημερινή σας μετακίνηση!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...