Αυτό είναι το MINI του 1 εκατομμυρίου

Αυτό το πράσινο MINI Cooper SE είναι ξεχωριστό για την εταιρεία, όχι επειδή είναι ηλεκτρικό, αλλά επειδή έτσι συμπληρώνονται 1 εκατομμύριο μονάδες αυτής της γενιάς.

  • -
  • -

Τον Απρίλιο, η MINI πέτυχε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, καθώς παρήχθη το εκατομμυριοστό 3θυρο μοντέλο τέταρτης γενιάς. Αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα γιορτάστηκε στο εργοστάσιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κατασκευάζεται το εμβληματικό αυτοκίνητο.

Το ειδικό όχημα, που σηματοδότησε αυτή τη σημαντική στιγμή, είναι ένα ηλεκτρικό MINI Cooper SE, μέσω του οποίου αναδεικνύεται η δέσμευση της μάρκας για στροφή στην ηλεκτροκίνηση και τις βιώσιμες λύσεις κινητικότητας.

2-mini-cooper-se-ekatommyrio-kanadas

Πού παραδόθηκε το εκατομμυριοστό MINI

Το εκατομμυριοστό MINI παραδόθηκε αργότερα στους Steve και Kerry Lockhart στο Calgary της Alberta του Καναδά. Ως άνθρωποι που τους αρέσουν επί σειρά ετών τα MINI, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνειά τους που έγιναν μέρος της πλούσιας ιστορίας της εμβληματικής μάρκας.

Δείτε ακόμα: Νέο MINI: Τι μπαταρίες και μοτέρ έχουν τα ηλεκτρικά Cooper E και SE

Αυτή η παράδοση δεν σηματοδοτεί μόνο ένα αξιοσημείωτο ορόσημο παραγωγής, αλλά αναδεικνύει επίσης την παγκόσμια δημοτικότητα της μάρκας MINI και τη συνεχώς αυξανόμενη βάση των οπαδών της.

Η MINI υπήρξε πρωτοπόρος στην αυτοκινητοβιομηχανία, γνωστή για τον μοναδικό συνδυασμό στυλ, επιδόσεων και πρακτικότητας. Η τέταρτη γενιά MINI συνέχισε αυτή την παράδοση με την γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένου του MINI Cooper SE, μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του γνώριμου και αγαπημένου μοντέλου.

3-mini-cooper-se-ekatommyrio-kanadas

Η επιτυχία του MINI Cooper SE αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα και της δέσμευσης της μάρκας να παρέχει καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές μετακίνησης. Με την κομψή σχεδίαση, τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία και το σύστημα κίνησης μηδενικών εκπομπών ρύπων, το MINI Cooper SE έχει γίνει δημοφιλής επιλογή μεταξύ των οδηγών με οικολογική συνείδηση και των ενθουσιωδών οδηγών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...