Νέο FIAT Topolino: Γνώρισέ το με 7 στιλάτα video!

To FIAT Topolino είναι ένα από τα πιο στιλάτα και διαφορετικά microcars που έχουν κυκλοφορήσει, με την ιταλική μάρκα να μας το συστήνει μέσα από 7 video γεμάτα στιλ και κομψότητα.

  • -
  • -

Σχεδιασμένο για να φέρνει χαρά και αίσθηση αισιοδοξίας, το Topolino ενσαρκώνει το όραμα της FIAT για την εμπειρία dolce vita στους δρόμους της πόλης, καθώς διαθέτει δεδομένα που είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένα στον αστικό ιστό, με αυτονομία 70 km και τελική ταχύτητα στα 45 km/h.

Η FIAT έδωσε στη δημοσιότητα μερικά video, μέσω των οποίων μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το λιλιπούτειο αυτοκίνητο (microcar), που συγγενεύει με το Citroen Ami και ενσαρκώνει στον απόλυτο βαθμό όλο το στιλ, την κομψότητα και τη φιλοσοφία ζωής των Ιταλών.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/19283b4e700f12bba7c52cca2b4f3aeb.jpg

Με έμφαση στη διασκέδαση, αυτό το ηλεκτρικό τετράτροχο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νέων πελατών, των οικογενειών και των ενθουσιωδών αστών. Προσφέρει μια βιώσιμη λύση κινητικότητας, ευθυγραμμιζόμενο με τη δέσμευση της FIAT να εκδημοκρατίσει τη βιώσιμη αστική κινητικότητα για όλους.

Δείτε ακόμα: Νέο FIAT Topolino: Το απόλυτο gadget για το καλοκαίρι [video]

Πέρα από την πρακτικότητά του, ο γοητευτικός σχεδιασμός του Topolino απευθύνεται σε πολλές γενιές, αναζωπυρώνοντας την αγάπη των νέων για το αυτοκίνητο. Ως ενεργός υποστηρικτής της ηλεκτροκίνησης στις πόλεις, το Topolino διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων κινητικότητας για οικογένειες, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο πράσινο μέλλον.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9afb75af75959d968e95cbd5b27ecd38.jpg

Το Fiat Topolino προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων εκλεπτυσμένης εξατομίκευσης, που δίνουν ακόμα περισσότερη έμφαση στην ιδιαίτερα καλοκαιρινή, ‘Riviera’ προσωπικότητά του: είναι γεγονός ότι το αυτοκίνητο μπορεί να εφοδιαστεί αποκλειστικά ακόμα και με ένα ‘super cool’ μικρό ντους, για τις μέρες εκείνες που θα αισθανθεί κανείς την ανάγκη για μία μικρή απόδραση στην παραλία.

Δείτε τα video του νέου microcar:

1. Το ντους του FIAT Topolino

2. Αυτό που λείπει από το καλοκαίρι

3. Παρκάρει εκεί που δεν χωράει τίποτα άλλο

4. Από το supercar, στο microcar

5. Περνάει από παντού

6. Γιοτ ή Topolino;

7. Όταν μιλάμε για στιλ, μιλάμε για Topolino

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...