Δες σήμερα ένα Honda Civic του 1992 με... 12 km [video]

Ένας λάτρης της Honda βρήκε πρόσφατα στον Καναδά το πιο καλοδιατηρημένο Civic του 1992 και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι εντυπωσιακή.

  • -
  • -

Αυτοκίνητα από τις δεκαετίες του '80 και του '90 με λίγα χιλιόμετρα γίνονται αρκετά δημοφιλή μεταξύ των συλλεκτών, πετυχαίνοντας... αστείες τιμές σε δημοπρασίες. Το εικονιζόμενο Civic του 1992 που βρέθηκε πρόσφατα στον Καναδά από έναν λάτρη της Honda είναι κοντά σε αυτήν την περιγραφή.

Η ένδειξη των 12 km είναι πιθανώς η χαμηλότερη που υπάρχει σε ένα Honda Civic EG σε ολόκληρο τον κόσμο, καθιστώντας το πιο κατάλληλο ως μουσειακό αντικείμενο παρά ως καθημερινό. Επιπλέον, ο αριθμός πλαισίου του κόκκινου hatchback τελειώνει σε 0001, που σημαίνει ότι είναι το πρώτο EG που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Honda στο Οντάριο του Καναδά. Το σπάνιο εύρημα ανήκει στον Ο Dylan Sharpe που είναι μεγάλος θαυμαστής των μοντέλων Honda. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το όχημα πέρασε πολύ χρόνο στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης προσωπικού της Honda, κάτι που εξηγεί γιατί δεν οδηγήθηκε καθόλου.
ky

Για όσους αναρωτιούνται, κάτω από το καπό του Honda Civic του 1992 βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρου, απόδοσης 102 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Αναμενόμενα, τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου παραμένουν σε άψογη κατάσταση, όπως άλλωστε και το αμάξωμα και το εσωτερικό.

Δείτε επίσης: Honda Civic e:HEV

Το Civic είχε στάνταρ υδραυλικό τιμόνι, αλλά δεν είχε ανέσεις όπως κλιματισμό και καθρέφτη συνοδηγού. Ωστόσο, αμφιβάλλουμε ότι αυτό θα αποθαρρύνει τους υποψήφιους αγοραστές που θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για αυτήν την χρονοκάψουλα.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...