Στην Ελλάδα το συλλεκτικό Citroën My Ami Buggy - Τιμή

Η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του γαλλικού microcar ξεκίνησε να διατίθεται και στη χώρα μας. Μόλις άνοιξε η δυνατότητα online παραγγελίας.

  • -
  • -

Η Citroën παρουσίασε την τελευταία της πρόταση, το My Ami Buggy, στην Ελλάδα, παρέχοντας μια μοναδική και προσιτή εμπειρία ηλεκτρικής κινητικότητας. Με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και την ελκυστική τιμή του, αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα οδηγών.

Το My Ami Buggy βασίζεται στο δημοφιλές ηλεκτρικό Citroën Ami, το οποίο κέρδισε τα βλέμματα ήδη με το λανσάρισμά του το 2020. Ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο χακί χρώμα του και τις κίτρινες λεπτομέρειες του αμαξώματος. Η απουσία θυρών και οροφής ενισχύει την αίσθηση ελευθερίας κατά την οδήγηση, προσκαλώντας τους χρήστες να απολαύσουν τον αέρα και το περιβάλλον γύρω τους. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο ειδικής έκδοσης διαθέτει προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ενισχυμένους προφυλακτήρες και χρυσά καλύμματα τροχών, τονίζοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f0eca3f20cff226a7d28ac2072b89620.png

Δείτε ακόμαCitroen Ami: Οι 6+1 εκδόσεις του μικρού ηλεκτρικού πόλης - Τιμή

Το Ami που είναι για λίγους

Το Citroën My Ami Buggy διατίθεται σε τιμή 12.750 ευρώ, η οποία με την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 διαμορφώνεται στα 9.750 ευρώ. Οπότε, η τιμή του είναι... μάλλον λογική για τη σημερινή εποχή. Η δυσκολία στην απόκτησή του, έγκειται στη σπανιότητά του.

Το My Ami Buggy αποτελεί μέρος μιας εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, με μόνο 1.000 μονάδες να παράγονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η προηγούμενη, περιορισμένη έκδοση του My Ami Buggy εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 18 λεπτά. Η δημοτικότητα αυτού του μοναδικού ηλεκτρικού οχήματος υποδηλώνει ότι μάλλον κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με αυτήν την έκδοση. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εξασφαλίσουν το δικό τους My Ami Buggy επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της Citroën.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...