Νέο e-scooter της McLaren, με τιμή από 2.000 €

Το Series 1 της LAVOIE, της νέας premium εταιρείας ηλεκτρικής κινητικότητας της McLaren Applied, έρχεται με 2 εκδόσεις μπαταρίας και προγράμματα οδήγησης.

  • -
  • -

Η LAVOIE πρόκειται να λανσάρει το Series 1, ένα premium, πτυσσόμενο ηλεκτρικό scooter. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη μπαταρίας. Το βασικό Series 1 θα έχει χωρητικότητα 468 Wh και θα πωλείται με τιμή 1.990 €, ενώ το Series 1 Max θα έχει μπαταρία 702 Wh και θα κοστίζει 2.290 €. Αυτό μεταφράζεται σε αυτονομία 40 km για τη βασική έκδοση και 60 km για το Series 1 Max, με μέση ταχύτητα 20 km/h σε αστικό περιβάλλον. Η τελική ταχύτητα είναι πάνω από 40 km/h, αλλά σε ορισμένες αγορές όπου υπάρχουν περιορισμοί από τον νόμο θα αποστέλλεται κατευθείαν με κόφτη στα 25 km/h.

mclaren scooter

Φόρτιση 250W και τρία προγράμματα οδήγησης

Η LAVOIE έχει θέσει την ασφάλεια ως προτεραιότητα. Η μπαταρία του scooter στεγάζεται σε αδιάβροχο σκληρό κέλυφος και έχει σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί ώστε να πληροί τα πιο αυστηρά αμερικανικά και ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Αναμένεται να είναι μία από τις ασφαλέστερες συσκευές στον κλάδο, ενώ θα προσφέρει επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης, σύμφωνα με την κληρονομιά της McLaren Applied, αφού η LAVOIE είναι θυγατρική της.

Δείτε ακόμη: Ηλεκτρικά πατίνια: Κανόνες, όρια ταχύτητας και πρόστιμα για την κυκλοφορία τους

Ο φορτιστής των 250W χαρίζει πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από τρεις ώρες. Το Series 1 διαθέτει τρία modes οδήγησης, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να επιλέξει το ιδανικό για κάθε περίσταση. Το Mode 1 είναι η οικονομική επιλογή, το Mode 2 προσφέρεται για άνετη μετακίνηση, χωρίς μεγάλες θυσίες σε αυτονομία, και το Mode 3 είναι για μέγιστη απόδοση και ισχύ. Η ισχύς και η μέγιστη ταχύτητα κάθε mode μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της εφαρμογής LAVOIE.

3

Οι πρώτοι 469 πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να προ-παραγγείλουν μια αποκλειστική Founders Edition του πρωτοποριακού e-scooter. Τα συγκεκριμένα κομμάτια θα διαθέτουν μια μοναδική αριθμημένη πλακέτα που έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο οίκο σχεδιασμού και μηχανικής CALLUM. Αυτή η περιορισμένης παραγωγής έκδοση αποτελεί φόρο τιμής στο πρώτο ηλεκτρικό δίτροχο όχημα που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Απρίλιο του 1869. Οι τυχεροί που θα αποκτήσουν τα Founders Edition θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε πρώιμες κυκλοφορίες προϊόντων, ενημερώσεις και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...