Video: Θα καταφέρει να ξεφύγει από την Τροχαία ένα... Toyota Prius;

Η 17χρονη οδηγός για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να ξεφύγει από την αστυνομία.

  • -
  • -

Το να εμπλακείτε σε μια καταδίωξη της αστυνομίας είναι πάντα κακή ιδέα. Αλλά ειδικά όταν πρόκειται για ένα Toyota Prius τρίτης γενιάς, είναι ασφαλές να πούμε ότι ο οδηγός πήρε μια εντελώς λάθος απόφαση. ΤοPriusείναι ένα αξιόπιστο υβριδικό αυτοκίνητο. Είναι πρακτικό και ικανό για πολλά πράγματα, αλλά... δεν είναι καλό όχημα καταδίωξης. Με χρόνο 0-100 km/h 9,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 180 km/h, πολλά οχήματα θα το ξεπεράσουν.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ταξιδεύοντας με ταχύτητα πάνω από 160 km/h με το κάλυμμα του πίσω προφυλακτήρα μερικώς σκισμένο, παίρνει πολλά ρίσκα σε μια μάταιη προσπάθεια να αποφύγει την αστυνομία. Ακόμα κι έτσι, το κυνηγητό δεν διαρκεί πολύ. Περίπου εννέα λεπτά μετά, φαίνεται ότι το Prius αποκτά πρόβλημα σε ένα από τα ελαστικά του αλλά συνεχίζει. Περισσότερα κομμάτια του ελαστικού εκτοξεύονται και η οδηγός γλιστράει από το δρόμο, καταδιωκόμενος από τα αυτοκίνητα της αστυνομίας. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί περνούν στην οδηγό χειροπέδες.

Δείτε επίσης: 5 μεταχειρισμένα 4x4 με 10.000 €

Δεν υπάρχει κανένας ξεκάθαρος λόγος για το γιατί η νεαρή κυρία έτρεχε από την αστυνομία. Κάποια στιγμή κάποιος αναφέρει ότι η οδηγός είναι 17 ετών, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί από τον Νόμο. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Αυτή η οδηγός δεν θα επιστρέψει σύντομα στο δρόμο...

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...