Τιμές αυτοκινήτων Opel: Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Έχοντας πολύ αξιόλογες προτάσεις σε μια πληρέστατη γκάμα με supermini, μικρομεσαία οικογενειακά και SUV κάθε είδους, η Opel συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

  • -
  • -

Η Opel βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, χάρη στην πληρέστατη γκάμα, τα ενδιαφέροντα μοντέλα, τις λογικές τιμές και το πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού. Ειδικά μετά την ένταξή της στον όμιλο Stellantis, απέκτησε ακόμη περισσότερα επιτυχημένα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και αρκετά SUV.

Το μικρότερο αυτοκίνητο της Opel αυτή τη στιγμή είναι το ιδιαίτερα επιτυχημένο supermini της, το Corsa. Μάλιστα, διατίθεται ακόμη και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση! Ψηλότερα εμφανίζεται το μικρομεσαίο οικογενειακό Astra, ενώ στην γκάμα των SUV συναντάμε τα B-SUV Crossland και Mokka, αλλά και το C-SUV Grandland. Πόσο στοιχίζουν όμως στην ελληνική αγορά; Παρακάτω, ακολουθούν όλα τα αυτοκίνητα της Opel στη χώρα μας.

Opel Corsa

Το Opel Corsa πραγματοποιεί μια πολύ δυναμική εμπορική πορεία στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα, αρκετά χρόνια ύστερα από την παρουσίαση της συγκεκριμένης γενιάς. Η τιμή εκκίνησης για το βασικό Corsa των 75 ίππων ανέρχεται στις 19.900 €, ενώ η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση, με τον turbo κινητήρα των 100 ίππων ξεκινάει από τις 21.400 €. Επίσης, διατίθεται και με dieselκινητήρα 100 ίππων (από 21.770 €), αλλά και με βενζινοκινητήρα 130 ίππων. Ο τελευταίος συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού GS-Line, για αυτό και η τιμή του είναι υψηλότερη (24.900 €). Το ηλεκτρικό Opel Corsa-e των 136 ίππων στοιχίζει από 31.600 €, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης των 8.000 €. Δείτε όλες τις εκδόσεις του Opel Corsa εδώ!

Opel Astra

Στη νεότερη γενιά του, το Opel Astra είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με όμορφη σχεδίαση και ξεχωριστό χαρακτήρα. Η βασική εκδοχή του εξοπλίζεται με turbo βενζινοκινητήρα 110 ίππων και πωλείται έναντι 26.900 €, ενώ το ίδιο σύνολο είναι διαθέσιμο και με 130 ίππους, στην τιμή των 27.900 €. Όσοι ζητούν αυτόματο κιβώτιο θα πρέπει να σκαρφαλώσουν στις 34.500 € (έκδοση εξοπλισμού Elegance) ενώ εκείνοι που προτιμούν diesel κινητήρα, έχουν να επιλέξουν τον τετρακύλινδρο 1.500άρη των 130 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων (31.500 €). Εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις, υπάρχει και το Astra με Plug-In Hybrid σύστημα κίνησης και 180 ίππους (από 44.500 €). Δείτε όλες τις εκδόσεις του Opel Astra εδώ!

Opel Crossland

Η απόπειρα της Opel στην B-SUV κατηγορία με το Crossland, αποδείχθηκε αρκούντως επιτυχημένη. Ύστερα από μια μακρά πορεία στην πολύ ανταγωνιστική κλάση, το Crossland ανανεώθηκε και παραμένει επίκαιρο, σε όλες τις εκδόσεις του. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 22.400 € με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα των 110 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο, όμως υπάρχει και εκδοχή των 130 ίππων, που συνδυάζεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή ανεβαίνει στις 24.950 €. Επίσης, υπάρχει και ο ιδιαίτερα αποδοτικός τετρακύλινδρος diesel κινητήρας των 110 ίππων, μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και απόδοση στους 110 ίππους, έναντι 25.800 €. Δείτε όλες τις εκδόσεις του Opel Crossland εδώ!

Opel Mokka

Το Mokka αποτελεί την πιο «μοδάτη» πρόταση της Opel για όσους αναζητούν ένα πολυτάλαντο B-SUV. Η βασική έκδοση χρησιμοποιεί έναν turbo βενζινοκινητήρα 100 ίππων και διατίθεται στην τιμή των 25.300 €. Από εκεί και πάνω υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, πρόταση με 136 ίππους (από 28.300 €) και χειροκίνητο σασμάν ή 130 ίππους και αυτόματο 8άρι (30.300 €). Η Opel προσφέρει το Mokka και με diesel σύνολο 1.5 λίτρων με 110 ίππους, το οποίο έρχεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο (από 27.300 €). Στην κορυφή της γκάμας συναντάμε το ηλεκτρικό Opel Mokka-e με 136 ίππους και αρχική τιμή στις 33.000 €, ύστερα από τον υπολογισμό της κρατικής επιδότησης. Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» προβλέπει όφελος 8.000 € για τα ηλεκτρικά μοντέλα. Δείτε όλες τις εκδόσεις του Opel Mokka εδώ!

Δείτε ακόμη: Τιμές καινούργιων αυτοκινήτων Skoda - Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Opel Grandland

Το Grandland είναι το μεγαλύτερο SUV της Opel αυτή τη στιγμή. Ανήκει στη C-SUV κατηγορία και ανανεώθηκε πρόσφατα, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη γενιά. Πλέον έχει γίνει ακόμη πιο σύγχρονο, διατηρώντας τα ίδια όπλα, δηλαδή τους πλούσιους χώρους και την πλήρη γκάμα. Η βασική έκδοση χρησιμοποιεί ένα turbo τρικύλινδρο σύνολο 1.2 λίτρων με 130 ίππους και κοστολογείται στις 31.900 €. Ο ίδιος κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ανεβάζοντας το κοστολόγιο στις 34.900 €, ενώ υπάρχει και ο γνωστός αποδοτικός diesel κινητήρας των 1.5 λίτρων με 130 ίππους και στάνταρ αυτόματο σασμάν στην τιμή των 35.900 €. Η ισχυρότερη πρόταση είναι η Plug-In Hybrid εκδοχή με τους 225 ίππους, από 47.900 €. Δείτε όλες τις εκδόσεις του Opel Grandland εδώ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...