Ήρθε Ελλάδα το συλλεκτικό Toyota Aygo X Undercover – Δείτε τιμή

Το Toyota Aygo X απέκτησε μία συλλεκτική έκδοση η οποία μόλις ήρθε και στη χώρα μας. Δες τι προσφέρουν τα 5.000 Aygo Undercover.

  • -
  • -

Την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα ξεκινά η στιλάτη έκδοση Undercover του Toyota Aygo X. Το Aygo X Undercover παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην ελληνική αγορά.

Αυτή η έκδοση περιορισμένης παραγωγής είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Toyota με το brand ρούχων Undercover και τον σχεδιαστή Jun Takahashi. Μόλις 5.000 μονάδες θα παραχθούν για όλη την ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας μια ξεχωριστή επιλογή στους λάτρεις του Aygo X.

toyota-aygox-aygo-x-undercover-piso-pisw

Σε τι διαφέρει το Undercover από τα υπόλοιπα Aygo;

Η έκδοση Undercover διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως διχρωμία σε δύο ειδικές αποχρώσεις γκρι, ματ μαύρες ζάντες 18 ιντσών με κόκκινα ένθετα και ειδικές ταπετσαρίες και διακοσμητικές φάσες στο εσωτερικό. Επίσης, στην οροφή του αυτοκινήτου αποτυπώνονται οι λέξεις "CHAOS" και "BALANCE", που χαρακτηρίζουν τον σχεδιαστή της Undercover.

Δείτε ακόμα: Τιμές καινούργιων αυτοκινήτων: Toyota - Όλα τα μοντέλα της στην Ελλάδα

Το Aygo X Undercover φέρει επίσης αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της JBL, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι. Ωστόσο, η αποκλειστική αυτή έκδοση του Aygo X έχει και ανάλογη τιμή, η οποία έχει καθοριστεί στα 21.000 ευρώ, καθιστώντας το ένα πολυτελές και επιθυμητό αυτοκίνητο για τους λάτρεις της αποκλειστικότητας και του στυλ.

toyota-aygox-aygo-x-undercover-zanta

Το Aygo X Undercover αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μοναδική σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής που προσφέρει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν παραγγελία και να αποκτήσουν ένα από τα περιορισμένα αυτά αυτοκίνητα που υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά στους δρόμους της πόλης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...