Μοτοσυκλέτα χτύπησε με 7 αυτοκίνητα – Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα στην Παραλιακή

Μία μοτοσυκλέτα χτύπησε με εφτά αυτοκίνητα σε ένα ασυνήθιστο τροχαίο που συνέβη στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο. Η τραγική κατάληξη ήταν ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας να χάσει τη ζωή του.

  • -
  • -

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε σήμερα 57χρονος οδηγός μηχανής, μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα, στην Παραλιακή στο ύψος του Αλίμου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Koνδύλη στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός προσπαθούσε να κάνει προσπέραση, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει με εφτά οχήματα και να καταλήξει πάνω σε ένα van, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Δείτε ακόμαΜοτοσυκλέτες: Είναι νόμιμο να περνούν ανάμεσα από τα αυτοκίνητα;

Η αιτία από την οποία ξεκίνησαν όλα ήταν ότι η μοτοσυκλέτα προσπερνώντας τα σταματημένα λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης αυτοκίνητα, χτύπησε στον καθρέφτη ενός από αυτά. Ο αναβάτης προσπάθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας όμως στάθηκε αδύνατο, με αποτέλεσμα να έχει επαφή με 7 οχήματα πριν καταλήξει στην πίσω μεριά ενός van.

Ο 57χρονος σκοτώθηκε επί τόπου, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε να ξεκολλήσει η μπαγκαζιέρα από τη μοτοσυκλέτα, η οποία κατέληξε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. 

Πηγή: notia.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...