Νέος τιμοκατάλογος για τις SEAT και CUPRA στην Ελλάδα - Τι άλλαξε;

Η SEAT και η CUPRA παρουσίασαν σήμερα ενημερωμένους τιμοκαταλόγους και πίνακες εξοπλισμού για όλα τα μοντέλα που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

  • -
  • -

Η SEAT και η CUPRA ανακοίνωσαν ενημερώσεις στους τιμοκαταλόγους και τις προσφορές εξοπλισμού τους στην Ελλάδα, στους οποίους καταγράφονται υψηλότερες τιμές στην πλειονότητα των μοντέλων. Οι αναπροσαρμογές αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων του αυξανόμενου κόστους παραγωγής, των προκλήσεων της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού και των διακυμάνσεων στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Ενώ οι αυξήσεις τιμών δεν είναι ασυνήθιστες στην αυτοκινητοβιομηχανία, ένα μοντέλο ξεχωρίζει με αμετάβλητες τιμές: το αμιγώς ηλεκτρικό Born.

Το CUPRA Born, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της CUPRA, διατηρεί την προηγούμενη τιμολόγησή του, από 41.900 €, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της μάρκας για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα. Με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τις ταχύτατες επιδόσεις και την οδηγική εμπειρία χωρίς εκπομπές ρύπων, το CUPRA Born προσφέρει μια δελεαστική επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα ηλεκτρικό όχημα χωρίς την πρόσθετη επιβάρυνση του κόστους που συνδέεται με τις πρόσφατες αναπροσαρμογές των τιμών.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/6b06e9b8937e8c27f21ae49a0ec256e7.JPG

Διατηρώντας αμετάβλητη την τιμολόγηση του CUPRA Born, ο όμιλος θέλει να ενθαρρύνει την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων και να συμβάλλει στη συνεχιζόμενη στροφή προς πιο πράσινες λύσεις μεταφοράς. Καθώς οι κυβερνήσεις και οι καταναλωτές δίνουν όλο και μεγαλύτερη προτεραιότητα στη βιώσιμη κινητικότητα, η στρατηγική αυτή απόφαση υποστηρίζει την ευρύτερη υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων, ευθυγραμμιζόμενη με την παγκόσμια προσπάθεια για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε ακόμα: SEAT: «Μην περιμένετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο από εμάς, προχωράμε με θερμικά»

Οι αιτίες πίσω από τις νέες τιμές των SEAT και CUPRA

Ενώ οι συνολικές αυξήσεις των τιμών για τα μοντέλα SEAT και CUPRA μπορεί να αποτελέσουν μια προσωρινή πρόκληση για τους δυνητικούς αγοραστές, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε το ευρύτερο πλαίσιο στο οποίο γίνονται αυτές οι προσαρμογές. Η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει διάφορες πιέσεις κόστους και διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού, οι οποίες αναπόφευκτα επηρεάζουν την τιμολόγηση. Παρ' όλα αυτά, το γεγονός ότι το CUPRA Born παραμένει αμετάβλητο στην τιμή αποτελεί θετική εξέλιξη για τους πελάτες με οικολογική συνείδηση που ενδιαφέρονται να μεταβούν στην ηλεκτρική οδήγηση.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τους τιμοκαταλόγους των SEAT και CUPRA, καθώς και τους πίνακες με τον εξοπλισμό κάθε μοντέλου (αρχεία pdf).

Τιμοκατάλογος SEAT

Τιμοκατάλογος CUPRA

Βασικός εξοπλισμός SEAT

Βασικός εξοπλισμός CUPRA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...