Το πιο απλό κιτ μετατροπής παλιού ΜΙΝΙ σε ηλεκτρικό - Πόσο κοστίζει;

Η Electrogenic μετατρέπει με ένα επαναστατικό kit ένα παλιό MINI Cooper σε ένα σύγχρονο ηλεκτρικό όχημα.

  • -
  • -

Η Electrogenic, είναι μια βρετανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα και παρουσίασε ένα κιτ που τοποθετείται εύκολα και καθιστά ένα παλιό MINI ηλεκτρικόΤο συγκεκριμένο κιτ της Electrogenic σχεδιάστηκε με γνώμονα τις επιδόσεις, αλλά και τη διατήρηση του ευέλικτου χαρακτήρα του βρετανικού μοντέλου.

Απόδοση του κινητήρα

Ο κινητήρας του μοντέλου αποδίδει 60 ίππους και 135 Nm ροπή και διακρίνεται για την εντυπωσιακά άμεση απόδοση της δύναμης. Η απόδοση είναι πραγματικά εξαιρετική και αυξάνει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του μοντέλου. Η μπαταρία 20 kWh προσφέρει αυτονομία 130 χιλιομέτρων, όντας αρκετά ικανοποιητική για την ανάγκη των καθημερινών μετακινήσεων μέσα στην πόλη.

Επιπρόσθετα, αν η αυτονομία δεν σας ικανοποιεί, η βρετανική εταιρεία δίνει μια επιπλέον μπαταρία που τοποθετείται στο πίσω μέρος και επιτρέπει στο ηλεκτρικό MINI να ταξιδέψει πέρα από τα αστικά όρια.

ev

Πόσο κοστίζει το πακέτο της Electrogenic

Ο συνιδρυτής της Electrogenic, Steve Drummond, δήλωσε: «Έχουμε μετατρέψει μια σειρά από όμορφα MINI όλα αυτά τα χρόνια σε ηλεκτροκίνητα, και έχουμε δει σημαντική ζήτηση για μια λύση που να είναι εύκολη στην τοποθέτηση, αλλά και οικονομική. Το νέο μας drop-in kit ανταποκρίνεται τέλεια σε αυτές τις απαιτήσεις. Είναι οικονομικό και απλό στην εγκατάσταση, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, χάρη στην ηλεκτρική τεχνολογία τελευταίας γενιάς».

Δείτε επίσης Τέλος οι φυσικές αντιπροσωπείες για τη Ford;

Η ομάδα έρευνας της Electrogenic δημιούργησε ένα κιτ που τοποθετείται εύκολα από οποιονδήποτε εξειδικευμένο μηχανικό. Το πακέτο πωλείται ως πλήρες, έτοιμο να τοποθετηθεί κατευθείαν στο εμπρός μέρος ενός παλιού ΜΙΝΙ. Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το φθινόπωρο του 2023, με την τιμή του στη ΜΝ. Βρετανία να ξεκινά από £15.000, δηλαδή περίπου 17.000 € (χωρίς VAT, το αντίστοιχο ΦΠΑ).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...