Καταδίωξη με 5 περιπολικά καταλήγει σε τρακάρισμα [video]

Τρομερή καταδίωξη σημειώθηκε στις Η.Π.Α ανάμεσα σε αστυνομικά και ένα όχημα που τράπηκε σε φυγή για αδιευκρίνιστους λόγους.

  • -
  • -

Αναρτήθηκε στο TikTok ένα video που δείχνει ένα Nissan Altima που καταδιώκεται από τις αρχές. Οδηγώντας σε έναν δρόμο με δύο λωρίδες που φαίνεται να βρίσκεται σε κάποιο προάστιο, το Altima ακολουθείται από τέσσερα αστυνομικά αυτοκίνητα Dodge Charger.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, η αστυνομία της κομητείας DeSoto λέει ότι η καταδίωξη ξεκίνησε από τους δρόμους Byhalia Road και Lee Road, όταν ο ύποπτος αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο. Η καταδίωξη προχώρησε στην κομητεία Μάρσαλ, όπου ο ύποπτος φέρεται να χτύπησε περιπολικό.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck κόλλησε στη λάσπη

Καθώς πλησιάζει προς τα σπίτια, ο οδηγός ενός αστυνομικού κατάφερε να εμβολίσει το καταδιωκόμενο όχημα. Αν και πέτυχε να περιστρέψει το αυτοκίνητο απόδρασης, ο αξιωματικός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να καταλήγει σε ένα ανάχωμα έξω από ένα σπίτι, αποφεύγοντας για λίγο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του χτυπημένου Altima φαίνεται να βγαίνει οικειοθελώς από το όχημα, τοποθετώντας τον εαυτό του στο έδαφος καθώς τρία περιπολικά μπαίνουν μέσα.

Οι λόγοι για τους οποίους κατεδιώχθη το αυτοκίνητο δεν είναι ξεκάθαροι, ωστόσο είναι βέβαιο πως η καταδίωξη είναι βγαλμένη από ταινία δράσης και κόβει την ανάσα. Δείτε το video:

 

@rumneyrackley1 Ts crazy ash #fyp #foryoupage #foryou #northmississippi #desotocounty #memphis #memphistn901 #662 #policechase #police ♬ original sound - KushtaKwueen


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...