Final Four - Oλυμπιακός: Πήγαμε να ψαρώσουμε τους παίκτες με τεχνικές ερωτήσεις για αυτοκίνητα. Δες ποιος την πάτησε.

Μπροστά στην κάμερα της FlexCar οι παίκτες του Ολυμπιακού δοκιμάζουν τις μηχανολογικές τους γνώσεις γύρω από το αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Η FlexCar, επίσημος χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, συγκέντρωσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Σάσα Βενζένκοφ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Thomas Walkup και Tarik Black και τους έθεσε μία σειρά ερωτήσεων που ως κεντρικό θέμα έχουν το αυτοκίνητο. Μία από τις ερωτήσεις που κάποιους προβλημάτισε, αφορούσε τις μηχανολογικές τους γνώσεις! Σε μία συγκεκριμένη λίστα, έπρεπε να απαντήσουν αν πρόκειται για εξάρτημα ενός αυτοκινήτου ή κάτι άλλο. Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν τόσο περήφανος για τις απαντήσεις του, που δήλωσε ότι έπρεπε να γίνει μηχανικός! Αν και ένας συμπαίκτης του θεώρησε ότι το spring roll αποτελεί μέρος του αυτοκινήτου… Δείτε τι ακριβώς απάντησαν στην κάμερα της FlexCar στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Final4 και στόχος είναι η κατάκτηση του 4ου Πρωταθλήματος Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν φέτος το καλύτερο ρεκόρ στη Euroleague, με τους αντιπάλους να παραδέχονται πως στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς απέδωσε το καλύτερο μπάσκετ. Έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελο Ελλάδας και το Super Cup, ο Ολυμπιακός στοχεύει για ακόμα ένα τρόπαιο και αναμφίβολα το σημαντικότερο της χρονιάς! Η FlexCar, η οποία από φέτος έχει αναβαθμισμένο ρόλο αποτελώντας επίσημο χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της ομάδας να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...