Αναμένεται στην Ελλάδα η νέα DS 9

Η DS Automobiles προχώρησε στην ανανέωση της DS 9, του μοντέλου που αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Το μοντέλο με τις αλλαγές είναι ήδη διαθέσιμο στη γαλλική αγορά και αναμένεται στην ελληνική λίαν συντόμως!

  • -
  • -

Νέα έκδοση της DS 9 θα αντικρίσει όποιος μπει στον διαμορφωτή της DS Automobiles στη Γαλλία, καθώς η πολυτελής μάρκα παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της ναυαρχίδας της με αλλαγές οι οποίες έχουν στόχο να την κάνουν πιο σύγχρονη και πιο «φρέσκια». Η νέα DS 9 πρόκειται να εντυπωσιάσει με μια σειρά από αναβαθμίσεις, όπως ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού και πολυτελείς επιλογές στο εσωτερικό.

Βασικό κομμάτι ων αλλαγών είναι η εισαγωγή του DS IRIS System, του πιο σύγχρονου συστήματος πολυμέσων με εξατομικευμένο περιβάλλον και αναγνώριση φωνής. Η οθόνη 12,3 ιντσών χειρίζεται τον κλιματισμό και την προβολή κάμερας 360 μοιρών. Το Connected Navigation παρέχει ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, προβλέψεις καιρού και τοποθεσίες πρατηρίων καυσίμων. Το Android Auto και το Apple CarPlay είναι στάνταρ.

ds-9-ds9-automobiles-facelift-2023-2

Νέο επίπεδο εξοπλισμού για την DS 9 – Τι περιλαμβάνει;

Η DS 9 διατίθεται και με ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού που ονομάζεται Opera, στο οποίο προσφέρονται χαρακτηριστικά όπως DS Active Scan Suspension, DS Drive Assist και DS Night Vision. Η καμπίνα αποπνέει πολυτέλεια με δερμάτινα καθίσματα Nappa, ενώ η συλλογή Esprit De Voyage Collection προσθέτει περισσότερα εσωτερικά φινιρίσματα. Οι εξωτερικές χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν Crystal Pearl, Midnight Blue, Platinum Grey και Perla Nera Black.

Δείτε ακόμα: DS Automobiles: Χρονιά ρεκόρ το 2022 στην Ελλάδα!

Αποκλειστικά με plug-in υβριδικούς κινητήρες η νέα DS 9

Στη νέα DS 9 διατίθενται δύο επιλογές συστημάτων κίνησης: το E-Tense 250 συνδυάζει έναν κινητήρα 200 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων και μπαταρία 15,6 kWh, παρέχοντας συνδυαστική ισχύ 225 ίππων μόνο στον μπροστά άξονα και ηλεκτρική αυτονομία έως 75 km. Το E-Tense 4x4 360 διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 200 ίππων με δύο ηλεκτροκινητήρες κάνοντας έτσι το αυτοκίνητο τετρακίνητο. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 360 ίππους και η μπαταρία των 15,6 kWh προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 62 km.

ds-9-ds9-automobiles-facelift-2023-3

Με αυτές τις αναβαθμίσεις, η νέα DS 9 προσφέρει μια premium εμπειρία πολυτελούς sedan, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Η αναβαθμισμένη εκδοχή είναι ήδη διαθέσιμη στη γαλλική αγορά και ανεμένεται σύντομα στη χώρα μας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...