Η μητέρα του Elon Musk στην Ελλάδα – Πού πήγε, τι είπε για την Tesla [video]

Η μαμά του ιδιοκτήτη της Tesla επισκέφθηκε τη χώρα μας, απόλαυσε τα ελληνικά νησιά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μια επίσκεψη στην επίσημη αντιπροσωπεία.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα βρέθηκε πρόσφατα η μητέρα του Elon Musk, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla. H Maye Musk, επισκέφθηκε αρχικά τη Σαντορίνη, όπου συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού και στη συνέχεια, έφυγε με προορισμό την Ύδρα με την πολυτελή θαλαμηγό «O’ Pari» που ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία.

 musk

Στο γραφικό ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Αργολικό κόλπο, περπάτησε στα σοκάκια, φωτογραφήθηκε με ένα χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη της και σχολίασε τα χαριτωμένα γαϊδουράκια, αλλά και μια γάτα που κοιμόταν ανέμελη σε σακιά, ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Τι είπε για την Ελλάδα η κυρία Musk

Η 75χρονη επιχειρηματίας και συγγραφέας, εξήρε τη φιλοξενία και την καλοσύνη των Ελλήνων, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά, τα οποία είχε επισκεφθεί και πριν 44 χρόνια.

Μίλησε για τον ελληνικό τουρισμό, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους εύπορους, που θα μπορούσε να δελεάσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, χάρη στις ομορφιές των νησιών, την εμφάνιση όλων και περισσότερων πολυτελών θέρετρων και τη μείωση των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.

musk

Φυσικά, η κυρία Musk έκανε μια βόλτα και στην Αθήνα, όπου επισκέφθηκε εκθεσιακό χώρο της Tesla στο Μαρούσι. Πόζαρε δίπλα σε ένα από τα μοντέλα της μάρκας και δίπλα στους εργαζομένους, λέγοντας: «Δεν μπορώ να επισκεφτώ την Ελλάδα χωρίς να συναντήσω την ομάδα της Tesla στην Αθήνα. Ένας όμορφος εκθεσιακός χώρος με χαρούμενο προσωπικό».

Κατά τη διαμονή της στη χώρα μας και ιδιαίτερα σε Σαντορίνη και Αθήνα, όπου και προώθησε το βιβλίο της «A Woman Makes A Plan», η Maye Musk κινούνταν με ένα μοντέλο της Tesla, συνοδευόμενη από 8 σωματοφύλακες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...