Top 10 Μοντέλα 24-30 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 24-30 Απριλίου

Η λίστα με τα 10 κορυφαία μοντέλα της εβδομάδας που μας πέρασε έχει όπως πάντα, πολλές ανακατατάξεις που… ανακατεύουν την τράπουλα!

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα, η λίστα με τα κορυφαία μοντέλα με βάση το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR δείχνει πολύ καλά τα πιο… hot αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς. Στην κορυφή, μπορούμε να πούμε πια με σιγουριά ότι το Toyota Yaris Cross πολύ δύσκολα εκθρονίζεται καθώς έχουμε πολύ καιρό να δούμε άλλο αυτοκίνητο σε αυτή τη θέση. Το όνομα Yaris στην Ελλάδα έχει τόση δυναμική, που το «απλό» Toyota Yaris είναι και το μοντέλο που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, δίνοντας το 1-2 στην ιαπωνική εταιρεία, με τη δυάδα των απίστευτα δημοφιλών Yaris της. Το σερί σταματάει από το πάντα επίκαιρο και ικανό B-SUV, Suzuki Vitara.  

Όχι για πολύ, πάντως, καθώς τέταρτο τερματίζει το μικρότερο μοντέλο της Toyota, το Aygo X. Στην πέμπτη θέση έχουμε τον άμεσο ανταγωνιστή του, το Suzuki Ignis και έκτο, βρίσκεται ακόμη ένα Suzuki, το οικογενειακών προδιαγραφών S-Cross. Στην έβδομη θέση συναντάμε το Kia Picanto, ένα από τα διαχρονικά best-sellers της μικρής κατηγορίας στην Ελλάδα και όγδοο, έχουμε το Hyundai Tucson, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα C-SUV της αγοράς σήμερα. Η BMW X1 είναι ένατη και αποτελεί τη μοναδική premium «συμμετοχή», ενώ η δεκάδα κλείνει με το Mazda 3, ένα πανέμορφο και ξεχωριστό μικρομεσαίο hatchback που μαζί με το Toyota Yaris, είναι τα μοναδικά μη SUV.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...