Autofit: Ετήσια συνάντηση... κορυφαίας ποιότητας

Η γνωστή αλυσίδα παροχής υπηρεσιών συντήρησης αυτοκινήτου συνδύασε εκπαίδευση και διασκέδαση για τα στελέχη της, σε ένα ετήσιο event-γιορτή.

  • -
  • -

Το διήμερο 1 & 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η ετήσια συνάντηση των συνεργατών του δικτύου Autofit. Στις παρουσιάσεις του Σαββάτου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου, στην ανάγκη προσαρμογής στη ψηφιακή εποχή, καθώς και στις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν την κινητικότητα του μέλλοντος. Την Κυριακή, τα μέλη του δικτύου ήταν σε πολύ διαφορετικό κλίμα, καθώς είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας τις οδηγικές τους ικανότητες σε πίστα καρτ.

Ποια είναι η Autofit

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα τα οποία καλύπτουν αποτελεσματικά όλη την επικράτεια. Η ιστορία της ξεκινά από το 1994 και εδώ και 20 χρόνια αναπτύσσεται διεθνώς, αριθμώντας αυτή τη στιγμή περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες.

Τα συνεργεία Autofit είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων, κάθε τύπου και όλων των κατασκευαστών. Η επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται πάντοτε με βάση τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Στο δίκτυο Autofit, εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθετούν πιστοποιημένα ανταλλακτικά χρησιμοποιώντας εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί της Autofit εκπαιδεύονται διαρκώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων.

Η Autofit διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στην επισκευή οχημάτων, αλλά και το κλίμα εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτες της ύστερα από κάθε επίσκεψη. Αυτό άλλωστε μαρτυρά η απόλυτη ικανοποίησή τους. Συμφέρουσες προσφορές, απόλυτος επαγγελματισμός και συνέπεια, είναι ένα τρίπτυχο που βασίζουν την επιτυχία τους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...