Η μπύρα της Tesla κοστίζει 30 € το μπουκάλι!

Η Tesla προσθέτει ένα νέο προϊόν στην γκάμα της και δεν είναι αυτό που θα περιμένατε, αφού λανσάρει τη δική της μπύρα περιορισμένης παραγωγής, με την ονομασία GigaBier.

  • -
  • -

Η Tesla έκανε πάλι την έκπληξη - η εταιρεία που παλιότερα είχε δημιουργήσει τη δική της τεκίλα τώρα πουλάει τη δική της μπύρα. Η μπύρα περιορισμένης παραγωγής, που ονομάζεται GigaBier, είναι εμπνευσμένη από το Cybertruck και πωλείται προς 89 ευρώ για ένα πακέτο των τριών, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ανά φιάλη.

Η μπύρα παρασκευάζεται στο Βερολίνο με μία ποικιλία λυκίσκου η οποία ανήκει κατ’ αποκλειστικότητα στην Tesla και ονομάζεται Cyberhops (hop είναι ο λυκίσκος στα Αγγλικά), με την επιλογή αυτή να προσθέτει, σύμφωνα με την εταιρεία, ένα μοναδικό twist στην παραδοσιακή γερμανική μέθοδο παρασκευής μπύρας Reinheitsgebot. Η μπύρα διαθέτει νότες εσπεριδοειδών, περγαμόντου και γλυκών φρούτων και διατίθεται σε ένα κομψό μπουκάλι, το οποίο διαθέτει υδατογράφημα που λάμπει στο σκοτάδι και αναγράφει τη λέξη Giga.

tesla-cybertruck-ilektriko-pick-up

Η Tesla έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προϊόντα τα οποία πωλούνταν σε τιμή μεγαλύτερη του αναμενόμενου και λειτουργούσαν ως αναμνηστικά, όπως μία σφυρίχτρα στο σχήμα του Cybertruck, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία πωλούνταν προς 50 ευρώ, ακόμα και μια σανίδα του σερφ περιορισμένης έκδοσης. Μέσω αυτών των προϊόντων η εταιρεία βρίσκει τον τρόπο να ασχολείται με τους πελάτες, σε κατηγορίες πέρα από την πώληση αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμα: Κάναμε 900 km δωρεάν με Tesla Model Y Performance - Πολύ γκάζι, μηδέν κόστος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tesla δεν είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που επιχειρεί να εισέλθει στον κόσμο των αλκοολούχων ποτών. Το 2019, η Ford κυκλοφόρησε μια μπύρα περιορισμένης έκδοσης εμπνευσμένη από τη Mustang σε συνεργασία με μια τοπική ζυθοποιία στο Μίσιγκαν. Ομοίως, η Porsche έχει τη δική της σειρά κρασιών, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά μέσω των αντιπροσωπειών της εταιρείας.

tesla-gigabier-mpira-timi

Το λανσάρισμα της GigaBier αναδεικνύει επίσης την αυξανόμενη τάση των εταιρειών να διαφοροποιούν τις προσφορές των προϊόντων τους και να επεκτείνονται σε νέους κλάδους. Η Tesla δεν είναι απλώς μια αυτοκινητοβιομηχανία - είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που επιδιώκει να υπάρχει σε πολλούς κλάδους, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές και τώρα, ακόμη και η βιομηχανία μπύρας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...