Οικογενειακό crossover με 130 ίππους, μηδενικά Τέλη και τιμή 24.000 € - Ποιο είναι;

Διαθέσιμο τόσο ως hatchback αλλά και ως station wagon, το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με έκπτωση 300 € σχεδόν σε όλες του τις εκδόσεις.

  • -
  • -

Μπορεί οι τιμές στο σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας να έχουν πάρει εδώ και καιρό την ανιούσα, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται μόνο σε κακά μαντάτα για τους αγοραστές. Με την ζήτηση των SUV μοντέλων να βρίσκεται στα ουράνια, υπάρχουν άλλες επιλογές που σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετούν πολύ καλύτερα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, αλλά βρίσκονται παραπεταμένες στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τα πιθανά νέα μας ΙΧ ή δεν υπάρχουν καθόλου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η τιμή τους να μην αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό, αφού πρέπει να διατηρήσουν ένα πολύ καλό value for money. Έτσι οι λίγοι και τυχεροί που αποφασίζουν να αγοράσουν τέτοιου είδους επιλογές βγαίνουν οι πιο κερδισμένοι απ’ όλους. Έχουν επιλέξει ένα μοντέλο που τσεκάρει όλα τα κουτάκια των επιθυμιών τους και με χαμηλότερη τιμή.

Δείτε για παράδειγμα το αυτοκίνητο που έχουμε επιλέξει σήμερα. Ένα οικογενειακό, με μοντέρνα σχεδίαση, αποδοτικό turbo μοτέρ βενζίνης 130 ίππων και τιμή… «λουκούμι»! Καίει 4,5 lt/100 km, με χώρο αποσκευών που φτάνει τα 440 lt και όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας που επιβάλλεται να έχει ένα αυτοκίνητο του 2022. Η τιμή του; 24.150 €! Πολύ σωστά διαβάσατε. Με τα χρήματα που πλέον παίρνετε ένα πλούσια εξοπλισμένο supermini μπορείτε να έχετε ένα ευρύχωρο οικογενειακό που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες και με ισχυρό αλλά ταυτόχρονα οικονομικό μοτέρ, το οποίο χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων σας απαλλάσσει και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο Fiat Tipo και πιο συγκεκριμένα στην έκδοση Cross με τα πολυπόθητα crossover χαρακτηριστικά και το 1.600άρι μοτέρ βενζίνης των 130 ίππων. Τόσο αυτή όσο και η πλειοψηφία των διαθέσιμων εκδόσεων του ιταλικού μοντέλου έρχεται με έκπτωση 300 € χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια της μάρκας στην χώρα μας. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

tipo

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...