Κρήτη: Αγροτικό γκρέμισε τοίχο σπιτιού και μπήκε μέσα

Οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην Κρήτη βρίσκονταν στο εσωτερικό του, όταν είδαν ξαφνικά ένα αγροτικό να γκρεμίζει τον τοίχο και να μπαίνει μέσα.

  • -
  • -

Ένα από τα πιο παράξενα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκε στην Κρήτη, καθώς ένα pick-up (αγροτικό αυτοκίνητο) έσπασε τον τοίχο σπιτιού και μπήκε μέσα, δημιουργώντας πανικό στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο εσωτερικό εκείνη τη στιγμή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κωμόπολη Μοίρες στην πεδιάδα της Μεσαράς, του νομού Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαρτίου και σε αυτό εκτός από το αγροτικό που γκρέμισε τον τοίχο του σπιτιού, ενεπλάκη ένα ακόμα όχημα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό ξεκίνησε όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε μία κλασική περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, όμως στη συνέχεια το αγροτικό εξετράπη της πορείας του λόγω της σύγκρουσης, με τη νέα του κατεύθυνση να το στέλνει κατευθείαν πάνω στο σπίτι που βρίσκεται εκεί δίπλα.

irakleio-iraklio-kriti-krhth-moires-mires-mesara-agrotiko-pickup-pick-up-spiti-tixos-toixos-2

Τελικά το pick-up κατέληξε πάνω σε έναν από τους τοίχους της οικίας με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, η οποία σε συνδυασμό με το βάρος του και την ακαμψία της κατασκευής, είχαν αποτέλεσμα ο τοίχος να γκρεμιστεί σαν να ήταν χάρτινος και το όχημα να βρεθεί μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμα: Λάρισα: Σε αυλή σπιτιού κατέληξε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο [video]

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή οι κάτοικοι του σπιτιού δεν ήταν στο δωμάτιο που γκρεμίστηκε, οπότε δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ χωρίς τραυματισμούς διέφυγαν από το περιστατικό τόσο ο οδηγός του αγροτικού που γκρέμισε τον τοίχο του σπιτιού, όσο και ο οδηγός του οχήματος με το οποίο έγινε η αρχική σύγκρουση.

Η τροχαία έχει αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια του διπλού περιστατικού.

Πηγή: iraklionews.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...