Ποια μάρκα προσφέρει τώρα φθηνότερα service για παλαιότερα μοντέλα;

Δες τι περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα aftersales για οχήματα άνω των 5 ετών.

  • -
  • -

Η Opel επενδύει έμπρακτα στο Aftersales, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μετά την πώληση. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, και με motto «ό,τι αγαπάμε, το προσέχουμε», η ελληνική αντιπροσωπεία λανσάρει το νέο Aftersales πρόγραμμα OPEL SERVICE 5+.

Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα;

Πρόκειται για ένα οικονομικό πακέτο συντήρησης για οχήματα Opel άνω των 5 ετών, που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες Opel να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου σε προνομιακή τιμή. Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει την αντικατάσταση ανταλλακτικών, καθώς και τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Η τελική τιμή για το Opel Service 5+ είναι 149 ευρώ και περιλαμβάνει εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 24%.

Opel-aftersales-5years

Πού θα βρουν οι ιδιοκτήτες Opel το συγκεκριμένο πακέτο;

Το πακέτο Opel Service 5+ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel. Η συντήρηση πραγματοποιείται από τους τεχνικούς της μάρκας, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία. Επιπλέον, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο προσφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Δείτε ακόμη: Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Διάβασε τα 5 SOS πριν αγοράσεις

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το OPEL SERVICE 5+ παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...