Avis: Online Leasing και έχεις άμεσα αυτοκίνητο!

Ψάχνετε καινούργιο αυτοκίνητο με τον πιο εύκολο και ευέλικτο τρόπο; Η Avis διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων για leasing με τους πιο προνομιακούς όρους και την πιο άμεση διαδικασία.

  • -
  • -

Η Avis μέσα από το ανανεωμένο MyAvis.gr και την υπηρεσία Avis Easy Leasing προσφέρει την πιο εύκολη, ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο, τον εξοπλισμό, τη διάρκεια του συμβολαίου, το χρώμα του αυτοκινήτου, ακόμα και την καταβολή προκαταβολής ή μη, τον αριθμό χιλιομέτρων που χρειάζεστε για τις ανάγκες σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία… από την άνεση του καναπέ σας. Ταυτόχρονα, ενημερώνεστε και για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να διαμορφώσετε το leasing συμβόλαιό σας με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες, δίχως συμβιβασμούς, ολοκληρώνοντας όλη τη διαδικασία, ακόμα και την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, online. Την ίδια ώρα, μέσω της υπηρεσίας Track Your Car και σε πραγματικό χρόνο ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας του αυτοκινήτου που διαλέξατε, για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Επισκεφθείτε σήμερα το ΜyΑvis.gr, βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και κάντε σήμερα το πιο εύκολο leasing αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...