Volvo: Στην Ευρώπη το νέο της Tech Hub - Κάνε αίτηση για δουλειά

Η Ελλάδα σίγουρα δεν είναι. Αυτή που επέλεξε η σουηδική φίρμα για το κέντρο ανάπτυξης λογισμικού, θα σας εκπλήξει.

  • -
  • -

Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν συνεχώς σε χώρες και πόλεις της Ευρώπης, εγκαινιάζοντας εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων, μπαταριών και Κέντρα Τεχνολογίας. Η Volvo ανακοίνωσε πως, προχωρά στη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου κέντρου ανάπτυξης λογισμικού στην Κρακοβία. Το νέο κέντρο της σουηδικής μάρκας στην πόλη της Πολωνίας, θα επιφορτιστεί πλήρως με την ευθύνη ανάπτυξης σημαντικών και ολοκληρωμένων λειτουργιών στα νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

volvo

Οι μηχανικοί στην Κρακοβία θα αποτελούν μέρος της διεθνούς δεξαμενής ταλέντων της εταιρείας, ενισχύοντας τον ρυθμό με τον οποίο καινοτομεί η φίρμα μέσω της εξέλιξης λογισμικού σε πεδία που η Volvo Cars θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικά - από ζωτικές τεχνολογίες για την ασφάλεια που βασίζονται στην κατανόηση σε βάθος των αιτιών πρόκλησης ατυχημάτων, έως αλγόριθμων για την αντίληψη και την υποβοήθηση του οδηγού, καθώς και λογισμικού για την αυτόνομη οδήγηση.

Άλλες σημαντικές προκλήσεις για τους μηχανικούς περιλαμβάνουν την ανάπτυξη λειτουργιών συνδεσιμότητας επόμενης γενιάς ή την υποστήριξη ολόκληρου του έργου ανάπτυξης λογισμικού μέσω της ανάλυσης δεδομένων.

Γιατί η Volvo επέλεξε την Πολωνία  

Πρόθεση της Volvo είναι ο νέος Kόμβος Tεχνολογίας να λειτουργήσει έως το τέλος του τρέχοντος έτους, με δυναμικό περίπου 120 ειδικοτήτων. Έως τα μέσα της δεκαετίας, στοχεύει να απασχολεί 500 με 600 ανθρώπους στην Κρακοβία, οι οποίοι θα συμπληρώνουν και θα συνεργάζονται με τους κεντρικούς Κόμβους στη Σουηδία και την Κίνα, καθώς και με τους άλλους τεχνολογικούς κόμβους ανά τον κόσμο.

volvo

Η Κρακοβία επιλέχθηκε έπειτα από διεξοδική ανάλυση. Η εταιρεία γνωρίζει καλά τη χώρα – έχει άλλωστε παρουσία στην Πολωνία για περισσότερα από 30 χρόνια – ενώ και η πόλη είναι ένα αναδυόμενο τεχνολογικό κέντρο, με ευρύ δίκτυο εταιρειών τεχνολογίας στην περιοχή. Υπάρχει επίσης ένας εύρωστος τομέας τηλεπικοινωνιών, κλάδος που έχει αποτελέσει πλούσιο κοίτασμα για στρατολόγηση στελεχών σε άλλες τοποθεσίες όπου διαθέτει ανάλογα κέντρα.

volvo

Η συγκεκριμένη πόλη θεωρείται άψογη τοποθεσία για τον νέο Κόμβο Τεχνολογίας. Στο εξής, η Volvo θα αρχίσει να χτίζει δίκτυα και να αναζητεί ταλέντα, ώστε το νέο γραφείο να είναι έτοιμο και πλήρως λειτουργικό έως το τέλος του έτους.

Κάντε αίτηση να εργαστείτε στη Volvo

«Φιλοδοξία μας είναι να προσελκύσουμε και να στρατολογήσουμε κορυφαία ταλέντα ανά τον κόσμο, μέσω της παρουσίας μας σε στρατηγικά σημαντικές τοποθεσίες», δήλωσε η Hanna Fager, επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Volvo Cars. «Ο νέος μας Κόμβος Τεχνολογίας στην Κρακοβία είναι ένα ιδανικό παράδειγμα για αυτό. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να δώσετε μορφή στο μέλλον των μετακινήσεων με μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρωτοπορία της τεχνολογικής εξέλιξης και συγχρόνως σας εμπνέει η προοπτική να αναπτυχθείτε μέσω της ισχυρής κουλτούρας και των αξιών μας, η Volvo Cars είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς».

volvo

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει το νέο Volvo EX90 στην Ελλάδα

Εάν λοιπόν, είστε μηχανικός λογισμικού και ενδιαφέρεστε να αποτελέσετε μέλος της ομάδας στον νέο Κόμβο τεχνολογίας στην Κρακοβία, μπείτε στη σελίδα θέσεων εργασίας και κάντε αίτηση τώρα εδώ! Επί του παρόντος, προσλαμβάνουν μηχανικούς λογισμικού, αρχιτέκτονες συστημάτων και δοκιμαστές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...