instacar: To leasing αυτοκινήτου, όπως ακριβώς το χρειάζεσαι!

Χωρίς ειδικούς όρους να σε περιορίζουν και συμβόλαια με ειδικές ρήτρες, το instacar προσφέρει το leasing στην απλούστερη μορφή του, για να το προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες!

  • -
  • -

Έχοντας πλέον ξεφύγει από το «κλειστό κύκλωμα» των επιχειρήσεων, το leasing αυτοκινήτου διαδίδεται σε περισσότερο κόσμο, ακόμη και σε ιδιώτες. Ουσιαστικά απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να οδηγούν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο χωρίς το «βάρος» ενός περιουσιακού στοιχείου για το οποίο θα έπρεπε να πληρώνουν πάγια έξοδα, απρόβλεπτες ζημιές και αναλώσιμα, ενώ θα επωμίζονταν και το κόστος της μεταπωλητικής αξίας του.

Η ιδέα του leasing έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, ενώ το instacar φροντίζει ώστε να προχωρήσει ακόμη ένα βήμα παρακάτω, προσφέροντας την υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων με τον απλούστερο τρόπο. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που έφερε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα, το 2019. Από τότε οι υπηρεσίες της έχουν αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, ο στόλος διαθέσιμων οχημάτων έχει μεγαλώσει και όλη η διαδικασία απόκτησης νέου οχήματος, έχει γίνει πιο απλή από ποτέ!

Κρατάς το αυτοκίνητο για όσο το χρειάζεσαι

Για αρχή, το συμβόλαιο με το instacar δεν προβλέπει συγκεκριμένο χρόνο χρήσης του οχήματος, που συνήθως είναι 48 μήνες στις «παραδοσιακές» εταιρείες leasing. Ο πελάτης παίρνει το αυτοκίνητο από το instacar και προσαρμόζει τη διάρκεια με βάση τις ανάγκες του. Για παράδειγμα, αν μετά από 5 μήνες δεν το χρειάζεται άλλο, το επιστρέφει πίσω χωρίς να πληρώσει κάποιο… πέναλτι. Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για εκείνους που δεν έχουν δοκιμάσει τη χρήση οχήματος μέσω leasing και θέλουν να δουν αν ταιριάζει στη δική τους περίπτωση ή για εκείνους που έχουν ζήσει τη «δύσκαμπτη» λογική του κλασικού leasing και θέλουν κάτι πολύ πιο ευέλικτο!

Leasing με μηδενική προκαταβολή; Γίνεται!

Βοηθώντας ακόμη περισσότερο την εκκίνηση της μίσθωσης, το instacar απαλλάσσει τον πελάτη της από την υποχρέωση καταβολής υπέρογκης προκαταβολής. Για την ακρίβεια, ο ενδιαφερόμενος απλώς πληρώνει το instastart, το οποίο περιλαμβάνει ένα πάγιο ποσό εγγραφής στην υπηρεσία (270 € + ΦΠΑ), συν ένα μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο εξαρτάται από το αυτοκίνητο που διαλέγει. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το επιπλέον μηνιαίο μίσθωμα επιστρέφεται μετά από 18 μήνες παραμονής στην εταιρεία, οπότε ο 19ος μήνας είναι δωρεάν! Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει αυτοκίνητο όποτε το επιθυμεί, χωρίς να πληρώσει ξανά το instastart. Στην περίπτωση λοιπόν που αλλάξουν οι ανάγκες του και το όχημα που οδηγεί δεν τον καλύπτει πια, κανένα πρόβλημα: Απλώς το επιστρέφει και παίρνει ένα άλλο, από τη μεγάλη γκάμα καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων οχημάτων σε άριστη κατάσταση!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Αυτή τη στιγμή το instacar έχει την κορυφαία αξιολόγηση των 4,8 αστέρων στο Google Reviews, την υψηλότερη ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί πρωταρχικό στόχο του instacar, κάτι που είναι εύκολο να επιτευχθεί χάρη στον πελατοκεντρικό προσανατολισμό και τη δυνατότητα προσαρμογής των όρων, ανάλογα με τις ανάγκες. Το μέλλον προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστικό, με το instacar να σχεδιάζει μεγάλη επέκταση στην αγορά ηλεκτρικών δίκυκλων, όπως τα e-bikes και e-scooters. Έτσι, ο κόσμος της μίσθωσης γίνεται πιο προσιτός, το κόστος καθημερινής μετακίνησης εκμηδενίζεται και η ατμόσφαιρα στις πόλεις γίνεται καλύτερη, χάρη στα οχήματα μηδενικών ρύπων!

Ο πιο απλός τρόπος να αποκτήσεις αυτοκίνητο

Αν και πολλές διαδικασίες πλέον εκτελούνται μέσα από τον υπολογιστή, η επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές. Εκτός αν κάποιος επιλέξει το instacar! Μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα αρκεί ώστε ο ενδιαφερόμενος να βρει το νέο του αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, το μόνο που έχει να κάνει είναι να εκδηλώσει ενδιαφέρον, και ένας εκπρόσωπος του instacar θα επικοινωνήσει μαζί του. Εφόσον αποφασίσει να προχωρήσει σε συνδρομή, στέλνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πραγματοποιηθεί ένας τυπικός οικονομικός έλεγχος, πληρώνει το instastart και το πρώτο μίσθωμα του νέου του αυτοκινήτου και παραλαμβάνει άμεσα το όχημα. Από τις εγκαταστάσεις του instacar ή σε οποιοδήποτε σημείο τον εξυπηρετεί, καθώς η εταιρεία προσφέρει υπηρεσία διανομής. Σε αυτό το πολύ επεξηγηματικό video, περιγράφεται λεπτομερώς ολόκληρη η διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου από τo instacar.

Γνωρίζεις τα πάντα, κάθε στιγμή

Συνεχίζοντας στο ίδιο σύγχρονο μοτίβο, το instacar προσφέρει ένα εξελιγμένο application για το smartphone των πελατών του, μέσα στο οποίο βρίσκονται όλες οι πολύτιμες λεπτομέρειες. Μάλιστα, δεν αφορούν μόνο το συμβόλαιο, όπως την ημερομηνία πληρωμής του επόμενου μισθώματος ή τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, αλλά και πιο πρακτικά ζητήματα που κάνουν τη ζωή του οδηγού πολύ πιο εύκολη. Για παράδειγμα, εμφανίζεται αναλυτικά ο προγραμματισμός του επόμενου service του οχήματος, έτσι ώστε ο πελάτης να ξέρει ανά πάσα στιγμή πότε έρχεται η στιγμή της συντήρησης και να προσαρμόσει τις υποχρεώσεις του.

Γνωρίστε καλύτερα το instacar από τα κανάλια του στο YouTube, αλλά και στο TikTok, με τον απολαυστικό Car Boldie που πραγματοποιεί σύντομα reviews νέων μοντέλων και προσφέρει χρηστικές πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τους 7+1 μύθους του ευέλικτου leasing και στη συνέχεια να βρείτε το νέο σας αυτοκίνητο στον στόλο αυτοκινήτων του instacar. Κι όταν δεν θα το χρειάζεστε πια, απλώς το επιστρέφετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...