Υβριδικό 7θέσιο premium SUV με 230 PS και χώρο αποσκευών 634 lt – Ποιο είναι;

Αποτελεί την ναυαρχίδα στην SUV γκάμα του κατασκευαστή του και προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό.

  • -
  • -

Εάν κάποιος κοιτάξει τα νέα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, εύκολα θα παρατηρήσει πως η αγορά έχει δώσει μία ξεκάθαρη έμφαση στον premium χαρακτήρα και την πολυτέλεια. Όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να προσφέρουν όλο και πιο άνετα και πλούσια εξοπλισμένα μοντέλα που ανταγωνίζονται άνετα πλέον τους Γερμανούς που φημίζονται για την παράδοση που έχουν σε τέτοιου είδους οχήματα.

Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται και το SUV που θα βρείτε παρακάτω. Παρουσιάστηκε πρόσφατα και ήρθε για να γίνει η ναυαρχίδα της SUV γκάμας του κατασκευαστή του. Προσφέρεται αποκλειστικά με υβριδικά κινητήρια σύνολα -Full ή Plug-in- με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από 230 έως 265 ίππους.

Στην προκειμένη περίπτωση εμείς θα ασχοληθούμε με την «βασική» Full Hybrid έκδοση των 230 ίππων, με την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τα εισαγωγικά είναι διότι το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται από την βασική κιόλας έκδοση με ένα πλούσιο και ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία όπως 7-θέσια διάταξη, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη στα καθίσματα, φώτα τεχνολογίας LED, οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Android Auto και Apple CarPlay και ένα γεμάτο πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Ποιο είναι το μοντέλο; Το νέο Hyundai Santa Fe, η ναυαρχίδα των SUV της κορεατικής μάρκας που ξεκινά από τις 50.990 € στην βασική έκδοση 1.6Τ 2WD Hybrid Premium 7S που περιγράψαμε παραπάνω. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλες τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του Hyundai Santa Fe στην τετρακίνητη plug-in hybrid μορφή του με τους 265 ίππους.

santa fe

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...