Valtteri Bottas: Τι αυτοκίνητο απέκτησε ο οδηγός της F1;

Ο Bottas είναι ένας από τους συνολικά πεντακόσιους τυχερούς οδηγούς που απέκτησαν το συγκεκριμένο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής.

  • -
  • -

Η ομάδα της Alfa Romeo υποδέχθηκε τον οδηγό της Formula 1, Valtteri Bottas, στην έκθεση Stellantis &You στο Τορίνο, ώστε να του παραδώσει την Alfa Romeo Giulia GTam χρώματος Alfa Romeo Red που απέκτησε. Με την αγορά μιας από τις πεντακόσιες Giulia GTA, του πιο ισχυρού αυτοκινήτου παραγωγής που κατασκεύασε ποτέ η μάρκας, ο Valtteri Bottas γίνεται ένα πλήρες μέλος της μεγάλης οικογένειας των φίλων της Alfa Romeo.

Όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Alfa Romeo έδωσαν "το παρών" για να τιμήσουν την παράδοση του αυτοκινήτου στον οδηγό της Formula 1, ενώ στη συνέχεια τον υποδέχτηκαν στη βάση της μάρκας που συστεγάζεται με το Centro Stile Alfa Romeo. Όλοι γιόρτασαν μια στιγμή που δεν αποτελεί απλά την παράδοση ενός αυτοκινήτου, αλλά την πραγμάτωση της επιθυμίας ενός λάτρη της οδήγησης να αποκτήσει ένα θρυλικό αυτοκίνητο.

Valtteri-Bottas-Giulia-GTAm-2

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Bottas είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της Alfa Romeo για μια σειρά δραστηριοτήτων, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και στις οποίες έχει προσωπική εμπλοκή ο οδηγός της Formula 1.

Δείτε ακόμη: F1: Το πρόγραμμα της τηλεοπτικής μετάδοσης του GP Bahrain

Η σύγχρονη Giulia GTA θυμίζουμε πως είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που βασίζεται στην Giulia Quadrifoglio. Χάρη στην εκτενή χρήση ελαφρών υλικών, η Giulia GTA έχει μειωμένο βάρος έως και 100 κιλά σε σχέση με την Giulia QV, ενώ εφοδιάζεται με μια αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα του μοντέλου, τον bi-Turbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων, ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 540 ίππους με ειδική ισχύ 187 ίππων/λίτρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...