Top 10 Μοντέλα 20-26 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 20-26 Φεβρουαρίου

Αρκετές ανακατατάξεις, μία έξοδο και μία νέα είσοδο έχουμε γι’ αυτή την εβδομάδα στη λίστα των 10 μοντέλων που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας. Πάμε να δούμε τι άλλαξε.

  • -
  • -

Η λίστα της Suzuki και της Toyota θα μπορούσε να λέγεται η δεκάδα αυτή την εβδομάδα, καθώς η μία έχει τέσσερα αυτοκίνητα εκεί και η άλλη τρία, με τις υπόλοιπες τρεις θέσεις να πηγαίνουν σε Kia, Mitsubishi και Skoda. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Η κορυφή ανήκει στο ίδιο μοντέλο με την προηγούμενη εβδομάδα, το Toyota Yaris Cross, με τέσσερα μοντέλα της Suzuki να ακολουθούν. Πρόκειται για το Suzuki Vitara που είναι δεύτερο, το Suzuki S-Cross που είναι τρίτο, το Suzuki Ignis στην τέταρτη θέση και το Suzuki Swift στην πέμπτη.

Το δεύτερο μισό της δεκάδας εγκαινιάζει το Kia Picanto, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το Toyota Aygo X, με τη Skoda Fabia στην ένατη θέση και το Toyota Yaris να επιστρέφει στη λίστα μετά από απουσία μερικών εβδομάδων.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...