Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Suzuki Swace των 140 ίππων – Τιμές

Το πλήρως υβριδικό οικογενειακό μοντέλο επιστρέφει με νέο ισχυρότερο και πιο αποδοτικό κινητήριο σύνολο.

  • -
  • -

Η Suzuki άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική αγορά με το λανσάρισμα του Swace. Εξοπλισμένο με προηγμένη υβριδική τεχνολογία και άπλετους χώρους, το ιαπωνικό station wagon ήρθε για να κερδίσει τη μερίδα των αγοραστών που δίνουν βάση σε στοιχεία όπως η άνεση και η οικονομία. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς εξοπλίστηκε με νέο εξελιγμένο υβριδικό κινητήριο σύνολο με περισσότερη ισχύ. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τις τιμές να ξεκινούν κάτω από τις 30.000 €.

Με 140 ίππους και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας

Suzuki-Swace-2023-1

Το νέο Swace έρχεται με την νέα γενιά του πλήρως υβριδικού συστήματος που χρησιμοποιούσε και πριν. Η συνολική ισχύς από το σύνολο των 1,8 lt αυξήθηκε κατά +18 ίππους φτάνοντας τους 140, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ασύγκριτα οικονομικό. Παρά την αυξημένη απόδοση, οι εκπομπές CO2 βρίσκονται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα με μόλις 104 g/km, εξασφαλίζοντας μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ η κατανάλωση παραμένει επίσης κορυφαία με 4,6 lt/100km.

Δείτε ακόμη: Το νέο DS 7 στην Ελλάδα με έως 360 ίππους – Δείτε τις τιμές

Φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό

Το ανανεωμένο Swace φρόντισε να μην εξοπλιστεί μόνο με ένα πιο αποδοτικό κινητήριο σύνολο, αλλά να περιποιηθεί κι άλλες πτυχές του. Εμφανισιακά οι αλλαγές που παρατηρούνται είναι στο ελαφρώς ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, αλλά και στα καινούργια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας bi-LED. Περνώντας στο εσωτερικό βρίσκουμε έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, αλλά και ευκολίες όπως η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης του κινητού τηλεφώνου μέσω Apple CarPlay ή Android Auto.

Suzuki-Swace-2023-2

Ο εξοπλισμός όμως εμπλουτίστηκε και στον τομέα της ασφάλειας, με το νέο station wagon της Suzuki να διαθέτει πλέον σύστημα αποφυγής σύγκρουσης σύγκρουσης με άλλα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδηλάτες και πεζούς, καθώς και σύστημα αναγνώρισης ποδηλάτη και διερχόμενου οχήματος όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι δύο: GL+ και GLX. Οι τιμές τους έχουν οριστεί στις 29.180 € για την βασική και στις 31.180 € για την κορυφαία GLX.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...