Netflix τώρα με περισσότερα ηλεκτρικά - Δες την καμπάνια με τον Will Ferrell [video]

Η διάσημη πλατφόρμα έκανε συμφωνία με τη General Motors για συμμετοχή ηλεκτρικών μοντέλων στις ταινίες και τις σειρές της, και το διαφημίζει με τον Will Ferrel και.. κάμποσα ζόμπι.

  • -
  • -

Δεν έχει σημασία αν είστε φαν της ηλεκτροκίνησης ή όχι. Το Netflix φαίνεται πως είναι, και από εδώ και στο εξής ετοιμαστείτε να δείτε πολλά περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στις οθόνες σας, καθώς η γνωστή πλατφόρμα ταινιών και σειρών μόλις ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την General Motors, σε μια νέα συμφωνία τοποθέτησης προϊόντων.

Μέχρι στιγμής, τα δύο μέλη της συμφωνίας έχουν επιβεβαιώσει ότι τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της GM θα εμφανιστούν στα Love is Blind, Queer Eye και Unstable, μεταξύ άλλων. Στις συγκεκριμένες παραγωγές πληροφορίες λένε πως θα εμφανιστούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Chevrolet Bolt, το GMC Hummer EV και η Cadillac Lyriq.

Οι συντελεστές των ταινιών, εκπαιδευτές για την ηλεκτροκίνηση!

H General Motors λέει ότι, εκτός από το να προσφέρει οχήματα, θα εκπαιδεύσει τους δημιουργούς σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και θα τους βοηθήσει «να καταλάβουν καλύτερα πώς τα ηλεκτρικά μπορούν να συμπληρώσουν και να βελτιώσουν τις ιστορίες τους», οπότε ετοιμαστείτε για μερικά -μάλλον όχι και τόσο διακριτικά- διαλείμματα από την ιστορία του κάθε σόου για να μάθετε περισσότερα για το πόσο εύκολη και βολική είναι η φόρτιση.

Εκτός από την προβολή περισσότερων οχημάτων μηδενικών ρύπων στην οθόνη, το Netflix στοχεύει επίσης να κάνει και τις παραγωγές του πιο πράσινες. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας και να εξηλεκτριστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στις πωλήσεις: Τα εξηλεκτρισμένα πέρασαν τα βενζινοκίνητα!

To promo video για τα ηλεκτρικά στο Netflix

Για να διαφημίσουν την νέα τους συνεργασία οι δύο εταιρείες προσέλαβαν τον διάσημο κωμικό Will Ferrell, ο οποίος συμμετείχε σε μερικά πολύ έξυπνα τηλεοπτικά σποτάκια τα οποία συνδυάζουν διάσημες παραγωγές της πλατφόρμας ταινιών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της GM. Δείτε το αποτέλεσμα:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...