To υβριδικό SUV της Suzuki με 130 ίππους, μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

Με αποδοτικό μοτέρ βενζίνης που καίει κάτω από 5,5 lt/100 km, compact διαστάσεις και άνετο εσωτερικό.

  • -
  • -

Τα SUV αποτελούν την πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία σύμφωνα με τους αγοραστές εδώ και καιρό, ενώ ο υβριδισμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, με το μονοπώλιο της ηλεκτροκίνησης να απέχει μόλις μερικά χρόνια. Μέχρι να έρθει όμως αυτή η μέρα, ποιο είναι το ιδανικό κινητήριο σύνολο για κάποιον που θέλει να αγοράσει σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο που να ανήκει στο πολυπόθητο segment και δεν θέλει να δώσει μία περιουσία;

Άλλοι είναι παραδοσιακοί και δεν θέλουν να αποχωριστούν τους αποκλειστικά θερμικούς κινητήρες κάτω από το καπό, ενώ άλλη έχουν ενστερνιστεί το υβριδισμό, απλά σε διαφορετικό βαθμό. Για πολλούς ακόμη και ένα ήπια υβριδικό σύνολο είναι αρκετό. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε πως υπάρχουν αρκετές προτάσεις εκεί έξω που είναι οικονομικές τόσο στην απόκτηση αλλά και στην χρήση χάρη στην έξυπνη εφαρμογή του υβριδισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το B-SUV της Suzuki που έχουμε επιλέξει στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο συνδυάζει έναν ούτως ή άλλως εξαιρετικό turbo 1.400άρη κινητήρα βενζίνης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V για να δημιουργήσει μία άκρως δελεαστική επιλογή. Η απόδοση φτάνει τους 129 ίππους και τα 235 Nm ροπή, νούμερα ικανά να χαρίσουν στο compact crossover επιδόσεις της τάξης των 9,5 sec για το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h από στάση και τελική ταχύτητα 190 km/h.

Το αξιοσημείωτο όμως αυτού του μοτέρ είναι η απαράμιλλή οικονομία συγκριτικά με την ελάχιστη ηλεκτρική υποβοήθηση που φέρει. Με μέση κατανάλωση 5,4 lt/100 km και εκπομπές CO2 121 g/km, το B-SUV όχι μόνο κινείται με το ελάχιστο δυνατό ποσό, αλλά απαλλάσσεται και από το βάρος των Τελών Κυκλοφορίας.

Ποιο είναι το κόστος για ένα τέτοιο σύνολο; Κάτω από 20.000 €, και για την ακρίβεια 19.580 €. Τόσο κοστίζει στην βασική του έκδοση το Suzuki Vitara με κίνηση στους εμπρός τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της συγκεκριμένης έκδοσης. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα αντίστοιχα στοιχεία και για όλη την υπόλοιπη γκάμα, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και τη δοκιμή του μοντέλου εδώ.

vitara

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...