Top 10 Μοντέλα 16-22 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 16-22 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα που μας πέρασε πολλές αλλαγές στην κορυφαία δεκάδα του GOCAR, δείχνοντας ότι οι προτιμήσεις του κοινού παραμένουν διαχρονικές.

  • -
  • -

Συνήθως από τη μία βδομάδα στην άλλη υπάρχουν αλλαγές στη λίστα των 10 μοντέλων που συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον εκ μέρους του κοινού. Άλλες φορές μπορεί να είναι η είσοδος και η έξοδος μοντέλων από αυτή, ενώ κάποιες περιορίζονται απλά σε διαφοροποιήσεις στην κατάταξη. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι αλλαγές που είχαμε ήταν μόνο δύο.

Στην κορυφή έχει κάνει κατάληψη εδώ και πάρα πολλές βδομάδες το Toyota Yaris Cross, το οποίο δε δείχνει να απειλείται, με το Suzuki Vitara να ακολουθεί κατά πόδας και το Toyota Yaris να είναι στην τρίτη θέση, όντας το μοναδικό μοντέλο της λίστας που δεν είναι SUV ή crossover.

Ακριβώς πίσω τους είναι η μοναδική αλλαγή στη λίστα. Το Hyundai Tucson από την πέμπτη θέση ανέβηκε στην τέταρτη, ενώ το Suzuki S-Cross ακολούθησε ακριβώς αντίθετη πορεία και πλέον είναι πέμπτο. Από εκεί και μετά η λίστα είναι απαράλλαχτη με της προηγούμενης εβδομάδας. Έκτο είναι το Nissan Qashqai, έβδομο το Hyundai Bayon, όγδοο το CUPRA Formentor, ένατο το Suzuki Ignis και δέκατο το Mazda CX-5.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...