Τα 10 φθηνότερα αυτοκίνητα του 2024 στην Ελλάδα

Τα 10 φθηνότερα αυτοκίνητα του 2024 στην Ελλάδα

Από 14.790 μέχρι 17.000 ευρώ. Αυτό είναι το εύρος τιμών για τα φθηνότερα καινούρια αυτοκίνητα στην Ελλάδα σήμερα. Στη λίστα συναντάμε μοντέλα πόλης, supermini, αλλά και A-SUV.

  • -
  • -

Όποιος αναζητά καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ, θα έχει σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες συγκριτικά με το παρελθόν. Η αγορά έχει αλλάξει, η κατηγορία των μοντέλων με τιμή από 9.000 έως 14.000 € έχει εξαφανιστεί ολοκληρωτικά, οπότε η λίστα έχει σίγουρα γίνει μικρότερη. Ποιες είναι όμως οι οικονομικότερες επιλογές της αγοράς; Βρήκαμε τις πρώτες 10 και σας τις παραθέτουμε!

Οι τιμές και των 10 μοντέλων βρίσκονται κάτω από το φράγμα των 17.000 €. Όπως είναι λογικό, οι περισσότερες επιλογές εντάσσονται στην κατηγορία των mini μοντέλων πόλης, αλλά υπάρχουν και μερικά μέλη του supermini segment.

Δείτε ακόμη: Καινούργια αυτοκίνητα έως τις 20.000 € - Τι επιλογές υπάρχουν;

Από τη λίστα δεν λείπουν οι στιλάτες επιλογές (FIAT 500), οι crossover προτάσεις της υποκατηγορίας των A-SUV (Toyota Aygo X, Suzuki Ignis) καθώς και μερικά καταξιωμένα supermini με εξαιρετικές για την εποχή τιμές, όπως το Suzuki Swift με ήπια υβριδική τεχνολογία και τετρακύλινδρο κινητήρα 83 ίππων ή το Άνετο Citroen C3, το οποίο συνδυάζει ευρυχωρία και πλούσια τεχνολογία.

Το φθηνότερο της λίστας, ωστόσο, είναι το Kia Picanto με τιμή από 14.790 €, φορώντας το 1.000άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ των 67 ίππων. Ακριβώς πίσω του βρίσκεται το Mitsubishi Space Star των 71 ίππων.

Ακολουθούν όλα τα μοντέλα με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, από το πιο φθηνό έως το πιο ακριβό στην θέση νούμερο 10. Με ένα κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία κάθε αυτοκινήτου, μεταφέρεστε στον αναλυτικό τιμοκατάλογο με όλες τις εκδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και τον εξοπλισμό τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...