Top 10: Οι καλύτερες Video Δοκιμές του 2022

Οι Video – Δοκιμές αυτοκινήτων είναι οι αγαπημένες μας και μέσα στο 2022, σας ετοιμάσαμε πολλές από αυτές. Ποιες ήταν εκείνες που είδατε περισσότερο;

  • -
  • -

Στο GOCAR αγαπάμε τα video. Οι δοκιμές αυτοκινήτων με ήχο και εικόνα μεταφέρουν περισσότερη ουσία σε εκείνον που τις παρακολουθεί, συγκριτικά με μια τυπική γραπτή δοκιμή. Το 2022 ήταν μια ακόμη χρονιά που οι κάμερες δούλεψαν πολύ. Χιλιάδες πλάνα, πολλές ώρες γυρισμάτων, ακόμη περισσότερες στο μοντάζ… η ομάδα του GOCAR δούλευε σύσσωμη για τα αποτελέσματα. Η αγάπη για το αυτοκίνητο, αλλά και τα video, μπορεί να φτιάξει… θαύματα!

Μέσα από μια πολύ μεγάλη λίστα video δοκιμών, θα βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών. Όταν λέμε όλων… το εννοούμε, καθώς εκτός από εκρηκτικά supercars, όπως η Ferrari 296 GTB ή η Lamborghini Huracan STO, μπορείτε να παρακολουθήσετε δοκιμές ακόμη και από… Citroen Ami. Στο GOCAR δεν κάνουμε διακρίσεις και αντιμετωπίζουμε όλα τα τετράτροχα με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Ποιες video-δοκιμές αυτοκινήτων είδατε περισσότερο;

Παρακάτω ακολουθούν οι δέκα δοκιμές του 2022 με τις περισσότερες προβολές στο κανάλι μας στο YouTube. Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα, είναι αξιοπερίεργο που δεν υπάρχουν περισσότερες SUV προτάσεις. Στις πιο δημοφιλείς video-δοκιμές του 2021, τα πιο πολλά μοντέλα ήταν SUV. Φέτος, ήταν η χρονιά των supercars και των ανόθευτων προτάσεων. Στη δεκάδα υπάρχουν τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα βγαλμένα από όνειρα και… αφίσες, ενώ να είστε σίγουροι ότι ακολουθούν ακόμη περισσότερα. Η ηλεκτροκίνηση επίσης έχει ισχυρή παρουσία στη δεκάδα, ενώ ανάμεσα στις κορυφαίες συναντάμε και αρκετά… διαφορετικές προτάσεις, όπως είναι το Citroen Ami. Παρακάτω, ακολουθεί η δεκάδα των video-δοκιμών, σε αντίστροφη σειρά.

Όλοι εμείς από το GOCAR, ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά, γεμάτη υγεία!

10 – Suzuki Vitara Strong Hybrid Allgrip

9 – Lamborghini Huracan STO

8 – Kia EV6 Long Range RWD

7 – Opel Astra 1.2T

6 – DS4 Cross 1.2T

5 – Audi R8 V10 vs Audi e-tron GT

4 – KTM X-Bow

3 – Kia Sportage 1.6T

2 – Citroen Ami

1 – Ferrari 296 GTB

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...