Η γρήγορη και οικολογική μετακίνηση στην πόλη, περνάει από την Kosmoride

Στην Kosmoride βρίσκεις τα κορυφαία e-bikes και e-scooters της αγοράς, τα αποκτάς εύκολα μέσα από το νέο e-shop της και γίνεσαι μέρος της νέας αστικής επανάστασης.

  • -
  • -

Η Kosmoride είναι μία εταιρεία η οποία θέλει να συστήσει το e-mobility στο κοινό, ως πράσινη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις, κυρίως σε αστικό περιβάλλον. Αποτελεί κομμάτι του ομίλου Kosmocar, ο οποίος έχει 50 χρόνια ιστορίας, γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε τεράστια εμπειρία. Στην Kosmoride ο επισκέπτης θα βρει κορυφαίες μάρκες e-Bikes, αλλά και e-Scooters της Silence, με την γκάμα των προϊόντων μελλοντικά να περιλαμβάνει και nanocars.  e-Bikes, τα e-Scooters και τα nanocars αποτελούν μία μεγάλη κατηγορία η οποία ονομάζεται οχήματα μικροκινητικότητας.

Με ένα όχημα μικροκινητικότητας μετακινείσαι πιο άνετα εντός του αστικού ιστού, με μηδενικές εκπομπές καθώς είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον κατηγορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή, εξοικονομείς χρόνο και ταυτόχρονα χρειάζεσαι πολύ λιγότερο χώρο, άρα λύνεις το θέμα του parking. Με ένα e-Bike έχεις επιπλέον το πλεονέκτημα της άσκησης, της οποίας το επίπεδο μπορείς να ρυθμίσεις, από ήπια μέχρι πολύ έντονη.

Τα e-Bikes στην κορυφή του ενδιαφέροντος της Kosmoride

Τα e-Bikes είναι στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Kosmoride, καθώς καταφέρνουν να συνδυάζουν όλα τα ζητούμενα, όντας ταυτόχρονα προσιτά. Η πίστη της Kosmoride στα e-Bikes και η διαρκής ενασχόληση με αυτή τη μορφή μετακίνησης, έχουν κάνει την εταιρεία να είναι το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων για e-Bikes στην Ελλάδα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/51624bd465aac32e5ce8a408e2e588ae.jpg

Στην Kosmoride ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει μία σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως τη διαθεσιμότητα όλων των μοντέλων για ένα test ride και ετοιμοπαράδοτα e-Bikes των οποίων ο αριθμός ξεπερνά τα 500. Ακόμα, τα e-Bikes που θα βρει κάποιος στην Kosmoride επωφελούνται από κρατική επιδότηση η οποία αγγίζει το 40%, κάνοντας την απόκτησή τους πιο εύκολη.

Κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον κόσμο των e-Bikes και να μάθει για αυτή τη νέα μορφή μετακίνησης, μπορεί να το πράξει σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας. Εκεί θα βρει μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων e-Bikes από κορυφαία brands, τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Οι κορυφαίες μάρκες είναι εδώ

Στην Kosmoride προσφέρονται μόνο κορυφαίες μάρκες από όλο τον κόσμο, με μία από τις εκείνες που ξεχωρίζουν να είναι η Riese & Muller. Ένα από τα μοντέλα της είναι το Nevo GT Vario το οποίο διαθέτει ισχυρή υποβοήθηση 250 W και μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 100 km. Ο χώρος όπου θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον χρήστη είναι το αστικό περιβάλλον.

6-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-Riese-&-Muller

Στα μοντέλα πόλης συναντάμε και το ST1 Lci της Stromer, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον πιο σπορ χαρακτήρα που διαθέτει και τις υψηλότερες επιδόσεις. Η υποβοήθηση που προσφέρει είναι ισχυρότερη με 670 W και η αυτονομία αγγίζει τα 180 km. Το συγκεκριμένο e-Bike απευθύνεται σε εκείνους που έχουν πιο έντονες ανησυχίες και θέλουν το κάτι παραπάνω όσον αφορά τη δύναμη αλλά και την αυτονομία, ενώ στη χώρα μας διατίθεται αποκλειστικά από την Kosmoride.

12-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-Stromer-st1-lci

Ένα ακόμα παράδειγμα e-Bike είναι το Samedi 28.2 της Moustache, το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί μία ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση. Η υποβοήθησή του είναι στα 250 W ενώ προσφέρεται σε δύο μεγέθη ώστε ο κάθε αναβάτης να βρει ακριβώς αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό του. Η αυτονομία των 90 km είναι αρκετή ώστε να καλύπτονται με άνεση οι αποστάσεις ακόμα και μίας ολόκληρης εβδομάδας, χωρίς να υπάρχει το άγχος της φόρτισης.

7-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-Moustache-Samedi

Αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω της Kosmoride είναι και το Macina Gran 271 της KTM. Η KTM είναι μία εταιρεία ιδιαίτερα γνωστή από τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάζει. Έχοντας πολύ μεγάλη και ευρεία γνώση στον κόσμο των δύο τροχών, δραστηριοποιείται και στα e-Bikes. Το Macina Gran 271 είναι ένα μοντέλο διαμορφωμένο για την πόλη με υποβοήθηση στα 250 W και μεγάλη αυτονομία η οποία αγγίζει τα 110 km.

8-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-KTM-Macina-Gran-271

Στα αναδιπλούμενα e-Bikes ξεχωρίζουμε τη λύση της Gocycle που ακούει στην ονομασία G4. Τα αναδιπλούμενα e-Bikes αυξάνουν κατακόρυφα την ευελιξία καθώς ο χρήστης μπορεί να τα διπλώσει πολύ εύκολα και να τα βάλει σε κάποιο αυτοκίνητο ή μέσο μαζικής μεταφοράς, ώστε να κινείται σε πολύ περισσότερα σημεία, ακόμα κι αν αυτά απέχουν σημαντικά μεταξύ τους. Η υποβοήθηση του Gocycle G4 φτάνει τα 250 W και η αυτονομία της μπαταρίας αγγίζει τα 65 km.

9-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-gocycle-g4

Η Giant είναι από τις εταιρείες – ηγέτες στον χώρο των e-Bikes, με εκείνα που ανήκουν στη σειρά LiV να αξίζουν ξεχωριστής αναφοράς καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες. Η γυναικεία σειρά LiV είναι η μοναδική παγκοσμίως που κατασκευάζει e-Bikes λαμβάνοντας υπόψη κατά τη σχεδίαση τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών. Το LiV Amiti E+ 2 έχει υποβοήθηση στα 250 W και αυξημένη αυτονομία που αγγίζει τα 110 km.

10-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-LiV-Amiti-E+-2

Αυτή η αναφορά σε e-bikes της Kosmoride δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς την Ducati και το e-Scrambler. Η πασίγνωστη μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Ιταλία κατασκευάζει μοτοσυκλέτες οι οποίες χαρακτηρίζονται για το πάθος που αποπνέουν, όμως διαθέτει δυναμική παρουσία και στον χώρο των e-Bikes. Το e-Scrambler είναι ένα e-Bike πόλης με υποβοήθηση 250 W και μπαταρία που σύμφωνα με τους Ιταλούς μπορεί να προσφέρει ενέργεια για την κάλυψη μέχρι και 100 km.

11-ilektriko-podilato-ilektrika-podilata-ebike-ebikes-e-bike-e-bikes-Ducati-e-Scrambler-eScrambler

Τα e-scooters και nanocars της Silence στην Kosmoride

Εκτός από τα e-Bikes η γκάμα της Kosmoride περιλαμβάνει και e-scooters τα οποία κατασκευάζονται από τη Silence, μία ισπανική εταιρεία. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των προτάσεων της Silence είναι ότι η μπαταρία είναι αφαιρούμενη σε μορφή τρόλεϊ, δηλαδή έχει η ίδια ροδάκια. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης έχει δύο επιλογές φόρτισης. Μπορεί να συνδέσει το όχημά του στην πρίζα ή να αφαιρέσει την μπαταρία και να τη συνδέσει σε κάποια πρίζα σε εσωτερικό χώρο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f5285ac6f9f8971ce5f8210a8286ad18.jpg

Το επόμενο διάστημα από την Kosmoride θα διατίθενται και τα nanocars της Silence. Τα nanocars είναι μικρά τετράτροχα οχήματα τα οποία προορίζονται για οικολογικές και γρήγορες μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Το κύριο χαρακτηριστικό των e-scooters της Silence, η αφαιρούμενη μπαταρία, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και για τα nanocars της εταιρείας. Τα λιλιπούτεια και άκρως πρακτικά οχήματα πόλης της Silence είναι διαθέσιμα για παραγγελία μέσω του site της Kosmoride! 

Όλη η γκάμα των προϊόντων της Kosmoride μπορεί να βρεθεί online στο νέο eshop.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...