Θεσσαλονίκη: 16χρονος δεν πλήρωσε πετρέλαιο και τον καταδίωξαν – Δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι [video]

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας νεαρός Ρομά πήγε σε βενζινάδικο και έφυγε χωρίς να πληρώσει.

  • -
  • -

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος Ρομά που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη με αστυνομικούς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων της οδού Μοναστηρίου για να ανεφοδιάσει το όχημα. Όταν κλήθηκε να πληρώσει όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

katadioxi

Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για το συμβάν και τον εντόπισε στη γύρω περιοχή. Ωστόσο ο ανήλικος οδηγός αγνόησε τα σήματα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα. Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά. Ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τοιχίο και στη συνέχεια να διακομιστεί σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αφαίρεσή της. Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

katadioxi

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές από την αστυνομία αν ο 16χρονος οπλοφορούσε και αν ήταν αυτός που άνοιξε πυρ ενάντια στους αστυνομικούς.

Όλα έγιναν για 20 ευρώ

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων μίλησε στην ΕΡΤ3 και τόνισε ότι του τηλεφώνησε ο νυχτερινός υπάλληλος κατά τις 01:30 τα ξημερώματα, και τον ενημέρωσε πως ήρθε ένα φορτηγάκι και του ζήτησε να βάλει 20 ευρώ πετρέλαιο. Εκείνος έβαλε πετρέλαιο κανονικά και μόλις έκλεισε τη μάνικα, ο οδηγός έβαλε μπροστά και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση.

Πηγές: ΑΠΕ - ertnews

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...