Nissan: Πρόλαβε Δωρεάν χειμερινό έλεγχο και εκπτώσεις στα service

Τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν έλεγχο στα αυτοκίνητά τους και συντήρηση με λιγότερα χρήματα, έχουν οι πελάτες της Nissan.

  • -
  • -

Η Nissan ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «All Clear Service» στην Ελλάδα, παρέχοντας δωρεάν έλεγχο ασφαλείας από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της και μια σειρά οφελών για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Συγκεκριμένα, προσφέρει:

ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο 20 Σημείων

20% ΕΚΠΤΩΣΗ  και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)

20%  ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan

ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για 1 Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

nissan

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Γι΄αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Διαβάστε επίσης: Άμεσα διαθέσιμα τα Nissan Juke και Qashqai

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan και στo www.nissan.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...