Άμεσα διαθέσιμα τα Nissan Juke και Qashqai – Και με δέσμευση τιμής

Δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς προσφέρονται χωρίς καθυστερήσεις και δίχως ανεπιθύμητες αυξήσεις στην τιμή.

  • -
  • -

Αν επιθυμούσατε να αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο και θέλατε να αποφύγετε τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην παράδοση αλλά και την όποια αύξηση στην τιμή, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η NissanΝικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει τα Juke και Qashqai, δύο από τα πιο καλοπουλημένα crossovers με άμεση διαθεσιμότητα και με δέσμευση τιμής, την στιγμή της παραγγελίας τους.

nissan

Η παραπάνω μοναδική ευκαιρία αφορά τις εκδόσεις DiG-T και Full Hybrid για το Juke, και τις εκδόσεις hybrid και e-POWER (την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα) για το Qashqai.

Ασύγκριτη οικονομία καυσίμου

Και τα δύο μοντέλα διακρίνονται για τη μοντέρνα εμφάνιση και τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Το Juke Hybrid χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής που συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με έναν βενζινοκινητήρα. Η οδήγηση είναι αναβαθμισμένη, με υψηλό βαθμό απόκρισης, αθόρυβη και ισχυρή. Τα ταξίδια σας είναι αποδοτικά με έως και 18% χαμηλότερη κατανάλωση έναντι του αυτόματης έκδοσης με βενζινοκινητήρα. Η έκδοση DIG-T 114 ίππων με τον κινητήρα βενζίνης προσφέρεται είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων είτε με αυτόματο DCT.

nissan

Δείτε εδώ τις τιμές του Juke

Από την άλλη, η νέα γενιά του Qashqai είναι πιο high-tech, διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό και υψηλά επίπεδα ασφάλειας από την αρχική έκδοση. Το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεν χρειάζεται επαναφόρτιση. Αυτή η μοναδική τεχνολογία διαφέρει από έναν παραδοσιακό υβριδικό κινητήρα. Αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα που επαναφορτίζει συνεχώς έναν υψηλής απόκρισης ηλεκτροκινητήρα που λειτουργεί με μπαταρία, παρέχοντας πιο αθόρυβη και βελτιωμένη οδήγηση, με ασύγκριτη οικονομία καυσίμου.

nissan

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Nissan Qashqai e-Power

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς της Nissan στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της μάρκας, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr/dealer-locate.html

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...