Video – Δοκιμή: Opel Astra 1.2 130 PS

Σε έναν κόσμο γεμάτο από SUV το Opel Astra συνεχίζει την πορεία του αποδεικνύοντας ότι τα αυτοκίνητα με αυξημένη απόσταση από το έδαφος δεν είναι μονόδρομος.

  • -
  • -

Το Opel Astra είναι ένα μοντέλο που έχει αγαπηθεί πολύ στη χώρα μας και τώρα βρίσκεται στην έκτη γενιά του, όντας πιο σύγχρονο και πιο βελτιωμένο από ποτέ.

Αυτή η γενιά είναι η πρώτη από τότε που η Opel εντάχθηκε στον όμιλο Stellantis και αυτό είναι εμφανές τόσο στην εμφάνιση όσο και στην οδήγησή του, αλλά και στην αίσθηση που αποκομίζει όποιος βρεθεί στην καμπίνα του.

Το νέο Astra διατηρεί ουσιαστικά τις διαστάσεις του, χωρίς σημαντικές αλλαγές (το μήκος έχει αυξηθεί μόλις κατά 4 mm), αλλά και τον χαρακτήρα του. Είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο, αφού διατίθεται ήδη σε Plug-In Hybrid έκδοση και αργότερα θα έρθει και η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή. Διατίθεται επίσης με station wagon αμάξωμα.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή – Opel Astra 1.2 130 PS: Εθνικό θέμα

Στο εξωτερικό κυριαρχούν οι ακμές και οι σχετικά ογκώδεις επιφάνειες, καθώς και η μάσκα που ενσωματώνει την Opel Vizor φιλοσοφία της μάρκας την οποία συναντάμε σε όλα τα σύγχρονα μοντέλα της εταιρείας. Όσο για το εσωτερικό, εκεί το βασικότερο στοιχείο είναι η τεχνολογία Pure Panel, δηλαδή η τοποθέτηση των δύο οθονών σε ένα πλαίσιο ώστε στο μάτι να φαίνεται σα να αποτελούν η μία συνέχεια της άλλης.

Δείτε τη video – δοκιμή μας στην αρχή της σελίδας για να ανακαλύψετε όλους τους τρόπους με τους οποίους η Opel έφταιξε το καλύτερο Astra στην ιστορία της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...