Αποκλειστικό: Tρύπα «κατάπιε» αυτοκίνητο στο Μαρούσι (Δείτε φωτογραφίες)

Το οδόστρωμα υποχώρησε, ανοίγοντας μια τρύπα περιμέτρου πάνω από 1 μέτρο. Ένα όχημα που περνούσε εκείνη τη στιγμή έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές.

  • -
  • -

Από υποδομές πάσχουμε. Αυτό είναι βέβαιο. Οι προχειροδουλειές που γίνονται στους δρόμους, με «μπαλώματα», δεν είναι λύση. Με τις πρώτες βροχές, τα σημεία που έχουν καλυφθεί πρόχειρα, ανοίγουν και δημιουργούν λακκούβες. Σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, το οδόστρωμα υποχωρεί τελείως, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για τους χρήστες των δρόμων.

marousi

Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 24 Νοεμβρίου), στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ολύμπου, κοντά στα εκπαιδευτήρια Δούκα, ο οδηγός ενός επαγγελματικού Van έπεσε θύμα της προχειρότητας των συνεργείων ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του Δήμου Αμαρουσίου.

marousi

Ο άνθρωπος κινούνταν κανονικά στον δρόμο, όταν ξαφνικά, άνοιξε η άσφαλτος και ακούστηκε ένας κρότος. Ο εμπρός δεξιός τροχός έπεσε στο κενό, το αυτοκίνητο έγειρε και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός βγήκε έξω να δει τι συνέβη, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθήσε και όλοι οι υπόλοιποι. Αυτό που αντικρίσαμε όλοι, ήταν απογοητευτικό.

Μπλόκαραν τα πάντα στον δρόμο από την προχειρότητα

Μια τρύπα περιμέτρου πάνω από 1 μέτρο είχε καταπιεί τον τροχό, προκαλώντας ζημιά στο όχημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να καταγράψουν το συμβάν. Επίσης, δόθηκε εντολή ώστε να έρθει γερανός και να ρυμουλκήσει το van, καθώς ο δρόμος μπλόκαρε. Το λεωφορείο που ακολουθούσε κατέβασε τους επιβάτες, ενώ όλα τα υπόλοιπα οχήματα, έκαναν παρακάμψεις για να συνεχίσουν την πορεία τους.

marousi

Όσο για το ποιος ευθύνεται, προφανώς ο Δήμος Αμαρουσίου. Πρέπει να πληρώσει τον γερανό, όπως και τις ζημιές. Το θέμα βέβαια, είναι να φτιάξει σωστά τις κακοτεχνίες στον δρόμο, καθώς λίγα μέτρα παραπέρα υπάρχει ένα ακόμη «μπάλωμα» στην άσφαλτο που είναι θέμα χρόνου να ανοίξει.

marousi

Το πρόβλημα αυτό, φυσικά, δεν αφορά μόνο το Μαρούσι. Σε όλες τις γύρω περιοχές, από τα Βριλήσσια έως την Πεντέλη, οι δρόμοι είναι σε τραγική κατάσταση, με τους υπεύθυνους να επιδεικνύουν προκλητική αδιαφορία. Ελπίζουμε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες, πριν συμβεί τίποτα χειρότερο. Διότι, αν στην προκειμένη περίπτωση έπεφτε μοτοσικλετιστής ή κανένα παιδάκι με ποδήλατο, ο τραυματισμός ήταν βέβαιος.

marousi

marousi

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...